Bukan Blog Kamu: 5 hari 4 malam di Pulau Pinang

Monday, June 4

5 hari 4 malam di Pulau Pinang

bermula semalam kami sudah gerak ke pulau pinang bagi
menjayakan sesi acara sukan kesuma di politeknik seberang prai..
ohh.. lupe nak maklumkan.. sepanjang 5 hari ini.. hanya entry autopublish
sahaja disediakan.. kerana takut tidak dapat online di sana.. 

cik suami ditugaskan sebagai motivator dan jurulatih untuk pasukan
dari negeri perak.. maka saya ditugaskan untuk jadi penyibuk sahaja..
hanya duduk di bilik hotel makan tidur.. kalau ada wifi boleh la online..
boleh la update blog dan blogwalking.. andai tiada wifi alamatnye,
seminggu la tak dapat bw dan update blog.. entry autopublish
sahaja sebagai penyelamatnya kihkihkih.. balik nanti saya bw okeh tata






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

Faizul Osman said...

nak thu jugak carita disebalik di pulau pinang tu....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/06/kutemu-cinta-nya.html

LiNda said...

amboi..syokle dia 5 ari duk lepak dlm hotel je. :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^) take care dear~

eMMe said...

jgn dok bilik je, gi jenjalan, kalo ade masa, best la gi Penang..jauh tuuu... heeee~

Cik Nur said...

cik nur kembali..bert pula hilang...

are_lin@yu said...

wow beznya dear..singgahlah kpg ayu kt bm..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...