Bukan Blog Kamu: Suke tengok budak kecik ni

Thursday, June 7

Suke tengok budak kecik ni


mengikut sumber ibu pada budak kecik ini.. gambar ini dirakam
ketika berada di rumah keluarga salah sorang dari ahli kumpulan rock May..

semenjak jumpa gambar budak kecik ni.. hari2 saya menatapnya..
oh tak sangka beliau masa kecik rupanya begitu.....
mau nanti anak saya terkenan dengan muka beliau sebab hari2
saya tengok gambar budak kecik ni.. ada lagi 2,3 keping..
tapi share satu ni lah dulu...bila tengok gambar ni mula la saya berangan..

kan bess kalau saya ada ketika sejak beliau lahir dan membesar sehingga 
lah sekarang ni...tapi saya dan beliau ni sebaya.. kalau dia umur setahun 
ketika ini.. maka saya pun setahun juga.. cemana nak jaga diaaa??
teringin nak berkawan dengan beliau sejak bayi sehinggalah sekarang..
tapi semuanya itu adalah mustahil.. saya memang suke berangan
benda2 yang mustahil akan berlaku.. saya suka budak kecik ni yeayy!!








Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

LiNda said...

cutenye incik husband ye mase kecik..hihi. Tengok puas2, boleh dapat baby comel..:)

MizzTina said...

tu baru anak bapak..hahaha

are_lin@yu said...

comel lah..hehe

Pn. Sheila@CC said...

hehe... cutenye... mana nak tumpahnyer kuah klu tak ke nasi kan... nti mesti bby bert pun cute cam tu...:-)

Masz Sidek said...

hehehe... anak bpk mestilah ikut bpk nye... :)

Izan said...

=) diz post sgt touching..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...