Bukan Blog Kamu: Maharaja Lawak Mega di Stadium Ipoh Perak

Tuesday, January 8

Maharaja Lawak Mega di Stadium Ipoh Perak


Nak pergi... yeyayy.. nak pergi yeyayy.. nak pergiii!!!
Macam tu la ayat saya yang bersuara dalam hati je saat
Dato’ AC umumkan minggu ni bersiaran langsung di
tempat berkenaan.. dalam kepala tu dah fikir macam2 dah..
nak beratur ambik tiket macam dulu masa saya tengok
siaran langsung RajaLawak Akhir Musim Kedua di MBPJ..

tapp!! Tetiba impian mengarut saya terpadam... Ya Allah!
Baru saya teringat yang saya ni ada anak kecik... haha..
Ape koje gile nak bawak pegi stadium bersesak-sesak
bawak baby yang baru je sihat sepenuhnya ni ha...
boleh pulak lupe ya.. esaitet punya pasal sampai terlupa dah beranak..
So bonda Nawfal.. lupakan sahaja.. tonton sahaja di Mustika HD..
Jangan nak berangan tak tentu hala.. anak kecik lagi.. hihi..

Sesapa yang duduk berhampiran atau dari negeri-negeri jiran nak
datang tengok live boleh ambik tiket secara percuma hari Jumaat ni
 jam 10 pagi di stadium berkenaan.. kalau tak dapat masuk,
ada skrin besar lagi disediakan.. memang syok tengok live ni..
sapa plak yang tersingkir minggu ni.. sama ada SAYWHO atau BOBOY?




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

:: Mrs.Eady :: said...

boboy..

MizzTina said...

meh anak tu sy jaga.. hehehe

Kesuma Angsana said...

he he he...

ros_reeza said...

hihi.. baru teringat dah ada baby ye.. betul tu, tgok je kat umah.. jgn nak bersesak2 kat stadium :)

yang tersingkir tak tahu.. yang juara tahu lah, JOZAN kot.. wahh gitu.. hihihi

Kakzakie said...

Nasib baik sedar sebelum pergi ambil tiket.. Naufal cepat jerit kat mummy awak tu:)

Qhaifa Nur said...

bila teringat pasal anak semua cancel...tonton kat tv saja...

nik ros said...

bestnyer kalau dapat tgk live kan..hehe

Cik Nur said...

tiket percuma ke kak...?

Rai Ourkizuna said...

da ada baby ni aktiviti sosial kena consider sikit kan..hihi

Masya said...

hahahaha.. nasib baik ingat lagi ada sikecik tu.. lg selesa gk dr rumah kotkan.. nak gelak besar pun takpa.. sambil guling²...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semua masuk final haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...