Bukan Blog Kamu: Ingat Lagi Tak? : Buku Teks Sekolah

Tuesday, January 29

Ingat Lagi Tak? : Buku Teks Sekolah



Khas buat pelajar-pelajar sekolah rendah zaman dulu-dulu..
masihkah korang terkenang dengan buku-buku teks yang pernah
korang belajar dulu?Jangan lupe daratan dan ingatan plesssss!!
Sesapa yang pernah sekolah rendah mesti pernah belajar
dengan buku-buku sebegini rupa... jangan nak buat2 lupe...










sungguh nostalgia betul la buku2 ni.. memang legend!
terkenang zaman sekolah rendah yang penuh dengan 
kenangan yang seronok lagi menyeronokkan.. hehe...

Saya yakin buku ini mungkin sudah pupus agaknye..
sebab budak2 sekarang ni  rasanya dah pakai buku teks baru..
yang lebih nipis, bewarna warni dan sungguh bergaya nampaknye...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

22 2 ORANG KATA:

mama_yayang said...

x brapa nak ingat yg lain2 buku tu..yg plg ingat buku alam dan manusia tu..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

masih ku ingat lg kenangan suma tu..skang ni suma dh buku2 teks baru kan

Qhaifa Nur said...

sekarang dah jauh berubah....

Cho Zila said...

tak hengat langsung tapi memang buku teks dulu tak menarik.. selalu terfikir dulu3 kenapa buku latihan cantikjer tak leh buat cantik2 ker...

Kakzakie said...

Yg pasti tak sama dgn kakak punya dulu lagilah lama Bert....

Cik Nur said...

alaaa..windunyaaa..!

Ena's Palace said...

adoiii..da tak ingat da...hehehe
nmpak sangat da tuo ek!

MimahAjil said...

uish....mana dpt gambar2 ni?mengulit kenangan sungguh...hehe

Semut Senyum said...

saya sempat dengan semua buku2 tu. ehehhe.... mmg menggamit memory.. sape lah yang masih simpan lagi tu ye.. ehehhe

Rai Ourkizuna said...

buku first tu susah sikit nak ingat.. yg lelain masih segar dalam ingatan.. hehehe.

Masya said...

mane awak dapat gambar² ni.. paling kenangan tau.. dapat buku math masa darjah satu...

Nisah Idham said...

hehehe akak hampir2 lupe. terima kasih telah sedarkan akak..

buku2 yang telah bawa akak ke tahap ini. Alhamdulillah....

Nisah Idham said...

hehehe akak hampir2 lupe. terima kasih telah sedarkan akak..

buku2 yang telah bawa akak ke tahap ini. Alhamdulillah....

♥ ROS ♥ said...

alamak...zaman ros dh lain..rindu zaman sekolah :P

LiNda said...

ingatttt...tetibe rindu nk belek2 buku teks tu semua :)

ct kektus said...

zaman kite buku teks dah lain. tak jumpa yg macam ni lagi. hehee

MizzTina said...

paaaaaaaaling ingt adalah buku matematik.. hahaha

Mrs Lurve said...

bert punya buku ke nie heheheheh nostalgia btl nie, smpai ada jgk yg lupa..

Kesuma Angsana said...

sakit belakang mengusung buku teks dulu2 huhuhu

ros_reeza said...

Ros masih ingat lagi! belum hilang ingatan lagi . hihi.. Yang palin ingat buku teks warna pink tu :)

Fieda Rafli said...

kak fieda paling ingat buku alam dan manusia tu..hihi

Cinta Misteri said...

ni koleksi u ke? CiM baru jer perbaiki buku teks ank CiM bila rayuan utk ganti diabaikan oleh guru sekolah. acaner nk blajar bila teks star dr pg 85?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...