Bukan Blog Kamu: Sekejap Bersama Budak Hingusan!!

Monday, January 7

Sekejap Bersama Budak Hingusan!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

21 2 ORANG KATA:

:: Mrs.Eady :: said...

cumel!

Mrs Velentine said...

comel dear..

Kesuma Angsana said...

hehehe geramnyer tgk !

Qhaifa Nur said...

masa anak2 kecil dulu..hubby jadi mangsa ukt sedut tapi guna mulutnya..klau akak mmg feel...

lega kan nawfal..hidung tak sumbat lagi...

Ena's Palace said...

alahai..cumel la awk nih!

are_lin@yu said...

alahai cutenya dia..hehe

Cik Nur said...

alololo..sedey nyer tgk muke dia dalam pic pertama tu....

kesianlah tgk baby kena selesema...

apapun, kiutlah naufal ni..hihi

Cho Zila said...

masa anak kecik2 dulu akak tak berani nak buat semua suruh adik2 akak yang buatkan.. melampaukan padahal senang jer kot..

Rai Ourkizuna said...

siann.. hingus ya.. cepat sembuh ok

Rai Ourkizuna said...

siann.. hingus ya.. cepat sembuh ok

Rai Ourkizuna said...

siann.. hingus ya.. cepat sembuh ok

Kakizan Omar said...

kalu baby ceme2 boleh sedut.. kalu owang tua laak? huhuhuhu :D

LiYa HaNiF :: said...

so far qalesya tak pernah lagi kene sedut hingus dia masa dia baby smpai skrng nie... moga naufal cepat sembuh ye nak..

Kakzakie said...

Alahai kesiannya... masih boleh senyum lagi walau tak sihat ye sayang...

Cepat sembuh ya:)

Mrs Lurve said...

comel gila isaac nawfal!! suka dgn seyuman dia yg menawan tue!!!

nik ros said...

comel sgt dia senyum :)

Masya said...

ssh sikitkan kalau baby selsema nak guna bende ni..

ct kektus said...

naufal demam lagi ke. cian dia. :)

ros_reeza said...

comel la kak :)

dwaty said...

ala tomei2 Nawfal...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nawfal comey nawfal comey hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...