Bukan Blog Kamu: WW # Ku Sangkakan Marah..... Rupanyaaaa...

Wednesday, January 23

WW # Ku Sangkakan Marah..... Rupanyaaaa...






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

21 2 ORANG KATA:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Mami batuk / bersin kuat sangat ke??? hahaa,

nini said...

comel gile nawfal ni.....kiut ja

Nisah Idham said...

alahai mummy.. batuk ke ?
kan nawfal dah konpiussss hehee

Warna Warni Kehidupan said...

pic 2nd last tu comel sangat..

MizzTina said...

hahaha..kelakar muka dia tu

Mrs Lurve said...

alahai comelnya dia...

Kakzakie said...

Baby kadang macam itu Bert. Kalau terperanjat dia jadi menangis. Itu kalau bersin/batuk kuat kena jauh-jauh.

Comellah Nawfal:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nawfal comelnyerrrr dia

Ana Lyana said...

mata sepet..:)

Cik Nur said...

alololololo..tomeinya dia..!
Sebijik muka mummy dia tau..!

Mummy lain kali nak batuk pelan2 yee..
nawfal terkejut..hihih

are_lin@yu said...

alahai comelnya nawfal.grm tgk

Kesuma Angsana said...

comey nyer dier... n tq sebab sudi ke blog KA all this while ye. KA hargai sgt2

Qashmere said...

CUTENESS!! COMEL anak tu

Qhaifa Nur said...

nasib baik mama berterus terang kan nawfal...

gud boy...

ros_reeza said...

alahai comelnya anak kak Bert..
eh, Kak Bert bersin @batuk macam marah ke?.. kuat sangat ke?..

ct kektus said...

lepas ni mummy kena batuk in silent mode. kihkih

mama_yayang said...

salam kenal..chumey anak awk..just follow..sudi2lah singgah http://www.mamayayang.blogspot.com

ariana said...

Comelnya nawfal..cian dia ye..tersilap paham yek..

nik ros said...

ala naufal.manja tau
mama batuk pun di sangka mama marah yea..hehe

LiNda said...

mesti batuk n bersin kuat kan...hehe, trperanjat nawfal..cutenye la muke dia

Che Rosliza Che Mat said...

nie mest batuk gan bersin terkuat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...