Bukan Blog Kamu: SAMPAI MACAM TU SEKALI??

Monday, October 1

SAMPAI MACAM TU SEKALI??


LOKASI : Atas katil..
WATAK : Saya, Suami dan Baby

Saya : Eh, bang.. ni baby siapa?

Suami : anak kita lah.. anak sape lagi.. (tersengih-sengih)

Saya : abih tu.. ni perut boyot lagi.. bila masa pulak keluar..?

Suami : ape pulak.. ni la anak kita..

Saya : yeke?? tapi bila masa plak ayang beranak..??
kalau ayang dah beranak, tolong belikan ayang set bersalin boleh?
nanti nak pakai kasik kurus badan.. heh heh boleh kan...

Suami : boleh.. nanti abang beli..

Saya : (masih musykil) bila masa ayang beranak ek.. tak sakit pun..?
ohh ayang tau.. ni mesti mimpi kan... kang ayang terjaga dari tidur
mesti baby ni takde kan.. betul kan ni mimpi kannn???

Suami : aah ni mimpi.. betul la tu.. hiii hiii hiii..

Kemudian mimpi tu meleret ke cerita lain yang tak perlu saya
ceritakan lagi sebab tak best pun.. haha.. Nak dekat nak bersalin ni
lagi kerap mimpi dah berbaby.. sampaikan dalam mimpi pon 



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

19 2 ORANG KATA:

ros_reeza said...

eh..sampai termimpi2 ye :)

LiNda said...

hehe..smpai mimpi2 tu. Hehe, dah x lame dah kan bert. Take care bert :)

Huda said...

Oh biasalah tu lagi dah nak bersalin macam2 kang mimpi..mudah2an dipermudahkan semuanya.

My Little Diary said...

hehehe...kuat bermimpi ye

MizzTina said...

hehe..dh xsabar sgt lettew..

:: Mrs.Eady :: said...

tak sabar la tuu :)

Kakzakie said...

Mimpi itu tak lama akan jadi nyata..

Mrs Lurve said...

itu memg dh xsabar tue

Qhaifa Nur said...

sure tak sabar2 nak pegang baby nih...sampai mimpi2....

Kak Izan said...

dah tak sabor tu... tu yang termimpi2.. semoga segala bakal menjadi kenyataan hendaknya.. :D

eMMe said...

akak pun ade mimpi ada baby..huhuhu...

iedchan said...

tak saba nak baby la tu..smpi mimipi..hehe

Rai Ourkizuna said...

memang kes tak sabar dah ni.. hehehe.. siap nak suh beli set bersalin bagai ni..hahaha..

are_lin@yu said...

hihihi tringin nk p tgk baby akak nti tp jh la plak..hehe

Azian Elias said...

lepas bangun tu terus istigfar..mainan syaitan kan.. akak dua'a u akan selamat melahirkan..AMEEN..

Kesuma Angsana said...

sampai boleh ke mimpi2 tu!

Cik Nur said...

hihihi..lawak betullah.. nanti dah betul2 ade baby jgn pula ingt mimpi..

Everything's Everythings said...

Hahaha dah suspen baca tadi, mimpi rupanya xD

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani dulu pun kerap gak mimpi dh bersalin time pregnant hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...