Bukan Blog Kamu: Senarai Peserta Maharajalawak Mega 2012

Wednesday, October 24

Senarai Peserta Maharajalawak Mega 2012



yeay Maharajalawak kembali lagi.. tak sabar nak tengok!
Program ini akan disiarkan secara langsung bermula 16 November
macam biasa di astro warna dan astro mustika HD..

Masih mengekalkan format yang sama tapi ada 4 juri tetap tahun ni..
2 dari Malaysia, 2 lagi dari Singapore dan Indonesia..
Jum tengok senarai peserta Maharajalawak Mega 2012 tahun ni.. 

Malaysia
1. PI MAI ( Imuda & Mat Over)
2.  JOZAN (Johan & Zizan)
4. SABON (Abon & Sathia)
5. JAMBU (Taukeh & Yus)
6. R2 (Rahim & Wan Lopez)
7. SHIRO ( Shahrul & Ajak)
7. BOBOI (Afdlin Shauki, Nabil  & Harun Salim Bachik)

Indonesia
1. SAYWHO (Eko, Bocil, Vicha)
2. The Bandung Jokers (Dodon, Amin, Aman)

Singapore
1. DADIDU (Bobo, Ar Badul, Arif Sudin)

Tuan Blog : Alaaa.. nape sepahtu tak masuk ek??
bila tengok senarai peserta ni macam dah tau je sape menang hehe



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Cik Nur said...

Aik...Dan lagi mama isaac nawfal update pasal raja lawak ye.. :)

LiNda said...

yg penting de jozan n jambu. Erm..nabil join boboi pulak..;)

MizzTina said...

hurmm, ada jozan.. cerah sgt harapan diorg nk menang.. pastu fight dgn boboi sbb boboi dh ada nabil..

Mrs Lurve said...

a'ah sepahtu xde lah...tp jozan pun dh best

are_lin@yu said...

jozan..hehe

Kesuma Angsana said...

mestilah JOZAN

Karukord Jagau's said...

abon pun boleh tahan wooo....
bersaing sengit ni ngan jozan..

dyan said...

harapan cerah untuk jozan..rasanya saingan diorang cuma boboi je..nape la sepahtu tak masuk..mesti lagi sengit..

Che Rosliza Che mat said...

hihihi memang dah dapat teka siapa menang...

Arina Shamsul said...

majoriti cam yang lepas gak...

tapi tak sabar nak tengok..hehehe.

fieda said...

jozan la kot blh menang..tp kalau sepahtu ada lagi best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...