Bukan Blog Kamu: Wordless Wednesday # Dobi

Thursday, October 4

Wordless Wednesday # Dobi


Pagi tadi baru terhegeh-hegeh nak mendobi sebaldi penuh
 kain-main dan pakaian untuk baby yang akan muncul tak
 lama lagi Insyallah dalam 21 hari kalau ikut due la..
Sebelum pakai kene cuci dulu dengan sabun khas beliau ye?
saya ngikut je ape orang tetua dan nurse pesan hehe..

Tuan Blog : sekarang 37weeks.. baru nak kemas beg *lehembab*



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bert xkan baru nk simpan bag dh 37weeks hehehehe.....selamat mendobi k

puan.mila said...

tgh sarat la kan? xlma dh tu..mila pun nk dobi awl2 nti xdela penat sgt..kena kerah asben tuk tolong sama2 basuh T_T

Cik Nur said...

harus mendobi..biar baby selesa pakai nanti.. :)

eMMe said...

Bert, kamu buat akak gelabah la, akak pun lom dobi lagi baju2 baby, uhuhuhu... balik kang nak basuh la...

Mrs Lurve said...

bestnya...xsabar nk tgu baby bert

Rai Ourkizuna said...

akak biasanya mendobi awal sikit.. bukan apa..anak2 akak so far memang saja tak sabar nak jumpa mak bapak dia..nak keluar awal2.. hahaha..

akak mendobi dgn sabun sa8 je.bioquest formula..kikiki..

Che Rosliza Che mat said...

Tak lama lagilah tue ya bert....mesti tak sabarkan....

My Little Diary said...

eee..tak sabar kan...??
semoga semuanya berjalan dgn lancar
")

ros_reeza said...

wah..dah siap alatan mendobi dah ni.. :)

are_lin@yu said...

wahh xsmpai sbln lg baby nk klr..hihi

Everything's Everythings said...

Semoga dipermudahkan urusan, inshaAllah ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...