Bukan Blog Kamu: PAKWE TAK GUNA!! Tak boleh buat suami ni haha

Friday, October 5

PAKWE TAK GUNA!! Tak boleh buat suami ni haha






Hello sayang...

Kenapa sayang tak nak angkat tepon? janganlah sayang merajuk 
lelama sangat, betui.... abg tersangatlah rindu
kat sayang...... walaupun muka abg ni agak macho dan comel....
janganlah sayang jeles kat abg kalau2 ada awek lain yang asyik
pandang2 dan senyum2 kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa......tak muat.....???
kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apesal
la tak muat pulak? duit cincin yang sayang bayarkan tadi..
esok2 abg bayarla balik kat sayang.. sayang pun sedia maklum....
abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card
 baru kat pc abg.. RAM pun abg dah beli yg baru..tambah lagi sekeping...
kasi power sikit.. tu belum masuk nak tukar harddisk baru lagi tuh....

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la...
abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh.....
soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih...
sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong
abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh???

buat masa ni motor abg masih dalam wokshop.. ntah apa ntah pomen
 tu buat tak siap2 lagi.... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la 
yee untuk pergi keje..... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh....
sayang pergi keje naik LRT pun bolehh...........

lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....
sayang tolongg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye...
bukan apa......Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii....
motor kapcai abg pun tak camni.......

okeyla dah cakap lama ni.. jangan lupa top up kan prepaid abg nii......
esok2 senang abg nak call sayang lagi..........

sekadar hiburan.. tade kene ngene ngan sape pun hihi

dari email..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

17 2 ORANG KATA:

Mrs Lurve said...

sakit jiwa kalo dpt pakwe gini

:: Mrs.Eady :: said...

mmg tak laaaaaa laki gini!

ros_reeza said...

aduhh...jauhkan diri dari lelaki bagini ye :)

ieda said...

ahahahha adehhhhhh
ader nie org macam niee kekeke

LiYa HaNiF :: said...

hahahaha... kalau dh tahu sebelum kawin dh rupa ni.. baik tinggalkan je.. ^_~

are_lin@yu said...

hampehhhh betul xnak bakal suami camni..hihi

SURIA AMANDA said...

dia ni awal2 dah kena reject la...belum pape dah mcm ni lagaknya...ciss

Kakzakie said...

Wahai adik-adik-anak-anak-cucu-cucu kalau jumpa lelaki ini sah-sah tak layak jadi pasangan...

Ini nasihat kakak-makcik-nenek tau:)

permatabiru said...

kalau terjumpa mcm nie..cepat2 lari kan diri.......hehe

Aku-Enot said...

hmm...tak tau nak komen apa...

ros_reeza said...

ROs singgah sini lagi, Bert :) hihihi

Qhaifa Nur said...

cepat lari....
aduh nanti makan diri.....

Cik Nur said...

uu..rela xbeboiperen kalau laki mcm ni..!

Masz Sidek said...

lbh baik tak de boifren kalau dpt pak we mcm ni... lari 400 meter kalau jumpa..

Cho Zila said...

memang tak leh dekatpun dgn manusia gini...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha klu wani senang jer blah la ko muahahaha :p

lelamaisara said...

hahaha..ada orang mcm ni tau...memang tak guna...hhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...