Bukan Blog Kamu: Kalau dah suka tak ingat dunia..

Tuesday, October 2

Kalau dah suka tak ingat dunia..



Petang semalam berkesempatan ikut cik asben ke Ipoh
untuk pemilihan bowling ape ntah.. ngikut aje..
alang2 dah ke ipoh, saya ngajak beliau ke suatu tempat
untuk mencoba popiah yang digebang oleh sorang sahabat..
katanya sedap banget.. maka sempena harijadi beliau semalam
maka saya nak kasik hadiah gambar kat bawah ni untuk beliau..

Terimalah kak ayu... Popiah SS Ali serta air jagung kale pink
bertakhtakan eskem dan air lai chi kang bergunungkan ais..

Lepas mamam terus ke mydin ipoh dalam misi mengkompletekan
barang yang tak lengkap sempena menyambut kelahiran baby
yang kira2nya lagi 22 hari ini kalau mengikut due la...
ape lagi kalau dah berjalan shopping lupe plak tengah peknen..
bila dah selesai shopping mula la sakit pinggang, sakit kaki, sakit peyut..
kihkihkih.. masa shopping tak ingat sakit plak..

Tuan blog : pagi ni checkup 36w.. balik nanti saya BW ya.. 




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

20 2 ORANG KATA:

MizzTina said...

tunggu hari je ye..

Mrs Lurve said...

popia tue mengancam..update plzzz check up nti, nk thu jgk :)

:: Mrs.Eady :: said...

take care :)

Kak Izan said...

normal lah tu... bila berjalan tak ingat dunia... balik umah.. ngadu sakit itu ini... hihihi.. abih nak manaj ngn saper lagi.. ye dak?... :D

Kakzakie said...

Last stage bagus berjalan banyak Bert. Mudah bersalin. Mahu-mahu cepat 1-2 minggu tau. Kakak ketiga-tiga anak semuanya bersalin awal 10-12 hari sebab setiap kali lepas solat isya' kakak berjalan di luar rumah..

LiNda said...

lg 22 ari je, huhu.,.mesti nervous gile kan. Bert, nmpak sgt sedap la popia tu. alahai..terliur suda..

eMMe said...

Bert, tak lama lagi tu...
kerap la check up kan.. semakin hampir hari bersalin kan... kene la more monitor dari pihak klinik... akak tak komplete lagi barang2 baby... uhuhuhu...

ros_reeza said...

wah, sempat lagi ye jenjalan :)

semakin hampir ye nak bersalin.. ROs doakan semuanya dipermudahkan untuk Bert :)

are_lin@yu said...

wahh sedapnya mak buyung mkn..hihi..ayu suka pipiah basah ;-)

Cho Zila said...

lama tak makan popia ss alitu.. dulu sangat sedap sekarang tak tauler...

Qhaifa Nur said...

dapat apa yg diidamkan mmg tak ingat dunia.....
sedapnya....

ieda said...

aah dikk
bagi mudah nak bersalin ..
tapikan popia macam tuu pastinya sedap , nak2 kalau ada org belanja ..

semoga selamat dan dipermudahkan :)

syiela said...

masa shopping mmg tak ingat dunia ye :)

sedapnya popia tu

Cik Nur said...

sedapnyerr..air jagung warna pink.. unik tu.. :)

kat mana ni..? nanti pi ipoh leh g.. :)

Kesuma Angsana said...

sedapnyer & tq for yr support ye, sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

Kak yon said...

popiah tu mengancam selera akk. eh!hampir sama pulak tarih due dgn anak akak oya..:)

Nafisya Ismail said...

bestnye popiah tu.. tergugat tgk! hehe

Rai Ourkizuna said...

best pulak nampak ais jagung kale merah tu..

sirap bandung eh airnya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bert nanak juga popia tu hehehehe

Che Rosliza Che mat said...

kikiki...cr dulu pun cam tue jugak...dah dekat2 pun masih berjalan....supaya mudah bersalin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...