Bukan Blog Kamu: WW # Mula-mula benci.. pastu suka

Wednesday, October 10

WW # Mula-mula benci.. pastu suka


Tiap kali interface baru ni tertukar dengan sendirinya saya mesti tukar
balik pada yang asal.. tapi sekarang dah tak boleh tukar dah..
mula-mula memang tak suka betul.. tak tentu arah je nak tekan mana..
tapi bila hari2 godek2.. oh sukanya! betapa mudahnya yang baru ni..
lagi senang dari dulu... anda bagaimana wahai blogger-blogger? hehe



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

25 2 ORANG KATA:

mummy akmalyaqil said...

sama la..dulu masa awal2 tukar interface ni, meraba2 la nk update blog. tp skang rasa lagi senang n kemas plak interface ni

Pokok Manggis Depan Rumah said...

saya pun suka yang baru ni..

Tentang Kita said...

mula2 tu mmg rasa cam leceh sikit ttg interface baru nie...bila dah sebulan 2 guna baru ok....

ros_reeza said...

oooh, Bert dah jatuh cinta la ni ye :) hihih

are_lin@yu said...

hehe ayu mmg lma dh cmni..hiihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani xkisah bert yg mn pon...redho jer guna dh nama pon free hahahaha

Rai Ourkizuna said...

sama la kita..kikiki..tapi kalau guna firefox je la..kalau guna ie zaman tok kadok tu memang cam hampeh.. layout berterabur.. apa pun tak boleh..

Kakzakie said...

Kakak dah guna sejak end March tau. mula-mula memang tak suka lama-lama biasa.

Saya Disini said...

sama la kut.hehe

Qhaifa Nur said...

sekarang dah biasa...ok saja

eMMe said...

alaa.. bert, akak tak kisah, bende free, tak suka - tak suka pun... kene la terima... hehehehe...

Masz Sidek said...

alhamdulillah... sy dah lama tukar dgn yg baru... tak kekok lagi dah... hehehe

Khalilah MNor said...

Org yg tak pernah merasa old interface boleh komen? Jelas lah mmg tak tau apa beza... he~!

Yana Libra said...

sy baru je berblog, mmg dah guna yg bar terus..cuma nak edit blog susahlah kalau guna interface baru ni kan?

:: Mrs.Eady :: said...

masih lagi tak suka sb bloglist selalu hilang...

Chic Na said...

sy pun mcm yana, mula2 blogging dah guna yg baru. ;)

Kesuma Angsana said...

x kenal maka x cinta kan!

Kesuma Angsana said...

x kenal maka x cinta kan!

dya bunga said...

dya xsuka yg baru ni..blurr..haha

Miss BaNu said...

dh lama dh tukar jadi dh lama biasa hehe

ieda said...

aah kannnn
malu2 setuju nie ekekeke ';)

Cik Nur said...

sedang belajar mencintai yg baru ni..ecehh..!

Mrs Lurve said...

xkenal makan xcinta hehehehe

Momo said...

betul2..dah prefer yg baru sebab lebih ringan..hehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...