Bukan Blog Kamu: Lagu sekarang kenapa?

Wednesday, October 10

Lagu sekarang kenapa?



Tertekan lagu ni di youtube.. pestime dengar terus tersuka!
baru tak baru ada 2,3 tahun dah rupanya lagu ni.. tak tau pun!
antara lagu baru yang berkonsepkan lagu slow rock macam dulu2..
saya peminat lagu lelama... 80an.. 90an.. lagu sekarang tak 
sesedap macam dulu lah.. tak minat langsung nak dengar lagu skang..

lagi pulak lagu seberang lagi glamer dari lagu kita skang ni..
lagu skang cepat muak la kalau sedap pun.. tak macam lagu lama2..
dengar banyak kali pun tak bosan.. tak tau la kenapa..
ada sesape peminat lagu lelame macam saya tak...???
tak minat takpe.. kalau minat mesti kata saya betul kan heh heh 







Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

Kesuma Angsana said...

nice layan ajelah!

ros_reeza said...

Ros pun suka jugak layan lagu 80-an dan 90-an tau :)
menusuk kalbu :)

Cik Nur said...

nur suka gak lagu slow2 mcm ni, lagu skarang ni, ade yg ok..dan ade yg tak....

:: Mrs.Eady :: said...

saya!saya!!husband siap burnkan dlm cd dan hadiah kan lagu dulu-dulu yg rock kapak tu..ade 360 lagu!

teratak hati said...

Tak kesah pun..dengar je lagu ape pun..hee..

Mrs Lurve said...

eh xdpt dgr, lagu apa tue huhuhuhu

eMMe said...

Bert, akak dah komen tak kuar kan?

Lagu yg tak jemu2 akak dengar ofcoz lagu lame, Cinta Kain Putih - Putra kan...kan... tapi lagu skrg ni, cepat jemu..walaupun best lagunye, hehehe...

Momo said...

haha..si dia kalau karok suke pilih lagu ala-ala 90an... saye? layan je..hehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

Mayang ABDUL RAZAK said...
This comment has been removed by the author.
are_lin@yu said...

tau tak pa..jinbara byk lgu bez,,hhihi

p/s:sis kna ckp lau mcm ayu rm8 ;-)

Ena's Palace said...

sbnrnya lagu2 skrg pun byk yg sedap2 didgr...tapi tu la...tidak sepower lagu2 lama kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...