Bukan Blog Kamu: Senaman ringan untuk meredakan tekanan hahaha

Thursday, September 13

Senaman ringan untuk meredakan tekanan hahaha



Sesiapa yang mengantuk, stress, letih tak bermaya 
atau yang
 tengah bangang bengang, boleh la cuba senaman ringan ini..
Moga-moga boleh hilang segala-galanya....


Selamat Mencuba!!





ni ala taichi sikit la…

sebagai intro dan warming up..





tiru la macam ni…

untuk melegakan bahu dan leher..






wa..wa..aaa




gerak kekanan kemudian ke kiri..



gerak ke kiri kemudian ke kanan



ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..



tepuk kuat kuat kat dahi..

ni untuk hilang mengantuk..




dah tu buat gerakan tangan dan badan…

buat macam happy aje..




kemudian goyang2 kaki dan badan sikit…

buat macam takde masalah…




buat secara agresif pula…

jangan peduli apa orang lain kata..





hilangkan semua stress…



pusingkan kepala…



tengok muka kat cermin

sambil goyang2.. lawa tak…




akhir sekali

buat joget kucing…


--------------

kalau tak hilang juga stress tu
ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..


Sekian~



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

17 2 ORANG KATA:

lelamaisara said...

alahai....tomei...segan plak nak buat mcm tu kat opz...hehehhe..kat umah leh le cube...

Che Rosliza Che mat said...

Comelnya...Jom! Bersenam...

Mrs Lurve said...

comel, kalo wat gini mesti opismate pun ikut

LiNda said...

yeah2..ngah bersenam ni sebab stress ngan keje. bukak blog jap nmpak bert wat entry ni..:)

Pn. Sheila@CC said...

lama tak buat senaman ni... tp mmg bgs senaman ketika pregnant, sakit urat pun hilang tp malas nk buat... penyakit ssh nak tangani... hehe

are_lin@yu said...

hehehe comell..boleh tiru ni..;-)

Cikgu Ma said...

tengok kt blog sape tah ni....

:: Mrs.Eady :: said...

hehehehee...

Cik Nur said...

hahahaha..serius comeill.!
tgh bykkan bert buat..tentu lagi comel.hihih

Qhaifa Nur said...

kreatifnya...sungguh, sungguh comel.....

are_lin@yu said...

ini url nya akak ;-)

http://says.com/my/arelyna/invite

Wanieys said...

alahai..comelnyerrr senaman mcm tu hehehe

LelakiSemalam said...

sedang buat ni...hehe

ros_reeza said...

hihi..bagusnya.. untuk tgah bengang pun ada ek.. tapi, tak leh nak buat ka opis n.. sebab nanti org nampak Ros comell saaanggaat.. hihihi.. eh terperasan pulak kan... hhihihi

Sue PeLik said...

wahhhh bagusnyaaa senaman neh. nak senaman macam neh jugak laaa huhuhu

Rai Ourkizuna said...

comel sangattt..ajak bos join buat bagus ni...

Ct Noraishah said...

sweetnya.. kita suka kita suke hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...