Bukan Blog Kamu: Fenomena Gangnam? Gambang? Ganyang? Style

Wednesday, September 5

Fenomena Gangnam? Gambang? Ganyang? Style



Kebelakangan ni heboh orang katakan pasal benda ni ha...
GANGNAM STYLE.. saya buat tak nampak je pasal ni...
usha2 kat FB la selalu nampak link video gangnam style ni..
tapi tak berminat pun nak tengok apetah lagi nak klik link tu..

abih semorang saya tanya.. apekemende menatang gangnam style ni?
pastu nak tau jawapannya saya usha lam youtube pulak...
ooooo barula paham.. tengok video yang asal dan tengok pulak
video yang dirakam semula oleh manusia2 yang agak kreatif kononnya..

abih tonton saya cakap " TUJE?" ingatkan apemende la...
dan macam2 istilah diorang gelarkan.. Ganyang style la..
Gampa** style la.. Jahanam style pun ada.. haha.. macam2..
teringat dulu zaman tarian lagu Asereje dari Las Ketchup tu..
pun penah jadi fenomena jugak kan? biasalah... benda2 hiburan ni
memang cepat je tersebar dan mudah jadi ikutan..


Johan pun tak lepas peluang nak menjahanamkan jugak dengan 
versi beliau "Ah Chai Jahanam Style".. ok lawak jugak..

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Cik Nur said...

hahahahahha...johan punya baru lawak..!

mmg jahanam..hihihi

Karukord Jagau's said...

Meletop letop gangnam syle nih....kdg2 pelik jugak....mcm tu je....leh fofulaaar...huhuhuu

lelamaisara said...

cepat aje benda mcm ni jadi ikutan kan...

Kak Izan said...

Emm... sampai sekarang tak faham lagi apa gangnam nie.. old skool betullah akak nie.. :D

iedchan said...

hahah same2..bersepah jek tarian die..tu pun ramai nak ikut

L said...

ntahla.. L pun tak berapa minat pun tgk korea2 nih.. huuu tak paham...
jemput baca en3 baru..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

eMMe said...

mcm2 style la kuar kat youtube tu kan..kan.. hehehe.. tapi tak tgk lagi versi Johan, jap lagi la, bos ade, hehehehe...

MizzTina said...

kite ni mudah terikut gaya org luar.. hurmm.. tp yg johan nyanyi tu syiok

are_lin@yu said...

dah jadi fenomena lak kan..

Kesuma Angsana said...

johan best, tap x tau apa yg special sgt kat gangnam ni!

Wanieys said...

heehee johan best..gangnam style tu pa mende hahaaa xambik tau la mak ni hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...