Bukan Blog Kamu: Orang brek dia pun nak brek.. haha

Thursday, September 27

Orang brek dia pun nak brek.. haha



Sewaktu meronda-ronda di pekan Teluk Intan bebaru ni,
 cik asven telah menekan brek dengan tiba-tiba sebab 
nak memasuki sebuah simpang kerana beliau hampir terlajak..

Saya terkejut tidak terkentut tambahan lagi perut saya yang
memboyot ini turut kedepan dengan sendirinya.. kenapa?
serentak saya rasakan tatkala cik asven menekan brek, 
perut saya juga berbonjol ke depan seolah2 ada gerakan kuat
yang menekan brek juga di dalam perut yang memboyot ini...

Lalu saya menyaun cik asben ini "nape tekan brek tetibe?,
tengok baby ni pun dok tekan brek.. tak caya cer rasa"
cik asven pun membalas "hehehe sori baby.. terlajak plak"
senak kejap akibat baby menekan brek kat dalam perut.. hihi

BERT : Dapat call dari klinik semalam suruh datang pagi ni
 ketemu doktor untuk checkup lagi... hari ni dah masuk 36w oii..
 menghitung hari nak beranak pinak pulak ni.. huhuhu...
petang ni nak ke pekan Teluk Intan lagi untuk misi tertentu
 mencari sesuatu.. harap tak senak lagi perut... nanti balik
saya BW ye.. macam biasala buat entry autopublish je...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

21 2 ORANG KATA:

Kak Izan said...

semoga segalanya ok... nanti cakap ngn baby kalu nak kuar nanti jgn tekan brek tau.. :D

Sue PeLik said...

huhuhuhuhuhu sis bert nak dapat baby. hooorayyyyyyyyyyyyyy!!! huhuhuhu

Rai Ourkizuna said...

hehehe..dalam tu brek hidrolik tu. seb baik dia tak brek atas pundi kencing ke buah pinggang. jenuh menahan..haha.. take care ok..da tak lama lagi la tu..semoga semuanya berjalan lancar..

My Little Diary said...

semoga semuanya selamat
hehe seronok waktu dah nak hampir tiba...

LiNda said...

hehe..comel je baby pun pandai tekan brek. semoga semuanya selamat ye bert, linda doakan bert n baby sihat :)

eMMe said...

Bert, kalo kuat impak nye.. memang baby pun turut merasa impaknye... hati2 la.. pesan kat ur husband.. kite pikir baby dlm perot tu... takot lak terbersalin dlm kereta, hihihi...

pst2!! akak klik iklan ya!

Mrs Lurve said...

hehehehehe baby un berhati2 wpun dlm perut ibu ag hehehehe comel btl

Qhaifa Nur said...

perkara yg kita tak jangka mmg macam tuh...nasib baik baby tak marah

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow sini
semoga selamatlah semuanya ya...menunggu kelahiran baby...

syiela said...

kekek mak juga dia tekan brek tapi pesan kat dia nanti masa nak keluar jgn dok tekan2 brek dah tau.. luncur je laju2 :)

take care ye

Pn. Sheila@CC said...

hehe... pandainyer baby... apapun take care tau...

fieda said...

hihihi..dia pun terkejut daa....skrg ni tgh menunggu masa la ye..moga dipermudahkan segala urusan ye bert..

Kesuma Angsana said...

hehe nxt time hati2

Cik Nur said...

baby pun terkejut tgk ayah tekan brek mgejut..hihihi

Kak yon said...

semuga selamat semuanya..

teratak hati said...

Tak lama dh..semoga selamat brsalin ye..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe.. hebat Allah yang buat yea..
walaupun tak nampak..
tp tindak balas dia sama kan..

lelamaisara said...

heee...oh tak lame dah tu...saye dulu 35 week dah beranak dah..huuuu

Everything's Everythings said...

hahaha ad impact juga dari si baby tu xD
semoga dipermudahkan urusan ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehe,,dh xlm tu nk dpt baby....semoga semua dpermudahkan..Insyaallah :)

ros_reeza said...

Moga dipermudahkan segala urusan ye, Bert :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...