Bukan Blog Kamu: Kini tiba masanya... sob sob sob..

Friday, September 28

Kini tiba masanya... sob sob sob..


Terfikir niat di hati nak cash outkan earning dalam nuffnang hari ni 
untuk pertama kalinya setelah sekian lama menabung.. :))

Semenjak register nuffnang pada tahun 2010 dulu
(lambat register sebab baru tau pasal nuffnang setelah 2 tahun 
blogging tanpa nuffnang) puas la belajar macam2 pasal nuffnang
terutama cemana nak dapatkan BE atau sekarang digelar CPUV..

Rasa sedih plak nak keluarkan.. haha.. sebab ingat nak simpan lagi..
takde la cecah ribu riban lagi sebab saya bukan blogger femes emes pun hihi.. 
Terfikir lagi, dah terbayang di minda nak buat contest sangat mudah
selepas saya terima cek nuffnang ni.. nanti join ya?



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

21 2 ORANG KATA:

Mrs Lurve said...

dh boleh cashout dh? tahniah2..mesti join punya :)

My Little Diary said...

oklah tu bole jgk cashout
saya punya alahhhai...ciput bebenor... :)

:: Mrs.Eady :: said...

saya entah biler nak cashout duit yg tak cecah 3 angka tu..kekekkeek..

Masz Sidek said...

bestnye dah boleh cashout...

Rai Ourkizuna said...

nak nak..hihi..

Kesuma Angsana said...

tahniah yek

ieda said...

alhamdulillahh ada rejeki dgn NUFF kan .. akak nie dah 3 bulan menanti .. kalau belum ada rejeki tuu x der lah ;)

LiNda said...

Alhamdulillah, simpan dulu bert. nnti dah bayk2 bru cah out. huhu, linda pun xmo cash out lagi..cepat wat contest, linda nk join

lelamaisara said...

Alhamdulillah ada rezeki bert....kalu bert buat saya mesti join..hehhehe

Kakzakie said...

Pada kakak femes benarlah nie sebab itu kakak selalu masuk sini. Contest apalah tu agaknya. Insya-allah kalau senang syaratnya boleh juga kakak join:)

puan.mila said...

Alhamdulillah rezeki..bila la brpeluang nak dpt BE dri nuffnang nih..sobs2~~

are_lin@yu said...

wahh beznya akak au tak pernah pn dpt..hehe

Qhaifa Nur said...

rasanya nk dpt macam Bert ni kena rajinkan....
belum ada rezeki buat saya lagi...

Cik Nur said...

cepat2 cash out..jgn jadi mcm nur.. konon2 nak simpan earning churp2 bg byk2.....tgk2 hilang separuh lepas pihak churp2 under maintenance tempoh hari.. geramnyaa..!

BERT said...

dah selamat dah cash out.. huhu.. seddih tengok amount jadi KOSONG uwaaa.. nak lagiii

Kak Izan said...

waaa.. best nyer dah boleh cash out.. huhuhuhu.. emmm tak derlah nampaknya...nak wat contest?.. emmm boleh join tu... :D

Cikgu Ma said...

jangan lupa kongsi yea...hehe

Khalilah MNor said...

Itulah rezeki untuk kita...:) InsyaAllah, ada lagi rezeki yg Allah akan kurniakan.

Saya baru kt sini.
Salam kenal.

Everything's Everythings said...

Ada beratus2 tak? ;D
alhamdulillah juga ad BE kan? ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh blh cashout yer...beshnyerr

ros_reeza said...

Tahniah, dah boleh cash out :)

Ros nantikan contest dari Bert tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...