Bukan Blog Kamu: Selamat Hari Lahir - Encik Suami

Tuesday, September 4

Selamat Hari Lahir - Encik Suami


Bertanggalkan 4 September hari ini 2012 seorang bayi lelaki
telah dikeluarkan dari perut ibunya pada tahun 1984 di 
Hospital Universiti Kuala Lumpur pada jam 3.35 pagi waktu tempatan..

Dibesarkan dengan penuh kasih sayang sehinggalah dijodohkan
 dengan bininya yang seusia dengannya dan sedang menanti 
dengan penuh debaran kelahiran anak sulung pada bulan depan..

Semoga bayi lelaki yang sudah berusia 28 tahun ini dilanjutkan usia, 
disihatkan tubuh bodynya, dipanjangkan jodohnya hingga ke sorga,
diluaskan rezeki, diperbanyakkan zuriatnya, dirahmati hidupnya
dan diberkati hayatnya di dunia dan akhirat... aminnnn :))


Lokasi : Homestay Terengganu 1/9/12
Dari kiri : Bininya dengan kandungan 8 bulan dan Suaminya
Tiada dalam gambar : Wajah anak yang belum dilahirkan tapi
sedang bergaya dengan pelbagai aksi di dalam perut ibunya...

I would have been a lost soul if I did not have you in my life.
Thanks for being an adorable husband and the perfect
guide in my life. Wishing you a very happy birthday my love!





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

18 2 ORANG KATA:

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat suami ye :)

Rai said...

happy birthday utk your husband..

bday husband akak semalam.. :D

Pn. Sheila@CC said...

selamat hari lahir tuk en somi bert... :-)

Mrs Lurve said...

happy bufday utk hubby bert.

Edy Ramanov said...

hari lahir suami kak bert sama dengan hari lahir edy, hari ni. huhuhu. apa pun, selamat hari lahir kepada suami kak bert. =)

eMMe said...

hepi busday to ur husband Bert, moga sihat n murah rezeki...

Bert, tak sabar la nak tgk kamu bertiga nnt, heeee~

cheqna said...

selamat hari lahir..moga sentiasa dirahmati Allah =)
salam kenal

LiNda said...

happy birthday to ur husband bert. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sekeluarga..;)

Kak Izan said...

Dengan Bertambahnya umur.. semoga bertambahlah kematangan dan semoga sentiasa di Rahmati Allah selalu... amiinnn :D

Momo said...

bukan main ye baby dalam perut tu..bergaya sakan... semoga kakak dan si dia berbahagia hingga akhir hayat:))

Qhaifa Nur said...

hepi bufday buat hubby Bert.....
moga berbahagia selalu....

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran untuk somi bert.. :)

Kesuma Angsana said...

selamta hari lahir buat sumai ye, moga kekal bahagia hingga ke syurga!

Wanieys said...

heppy besday tuk husband bert :)

Kakzakie said...

Happy birthday buat buat En. Amey. Kalau baby lahir sama kan best ye. Tak apa next year celebrate in between sama-sama.

Moga terus dilimpahi rahmat olehNya..

are_lin@yu said...

sweetnya dorang..hehe..epy bday utk hubby dear ya ;-)

lelamaisara said...

selamat ulang tahun untuk suami mak buyong kita ni..:)

BERT said...

terima kasih semua yang mendoakan.. semoga diperkenankan.. aminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...