Bukan Blog Kamu: Gigih cari nama boleh tak?

Thursday, August 30

Gigih cari nama boleh tak?


Sekarang dah masuk 32 minggu pulak maknanya dah 8 bulan la kan?
ohoyyyy tinggal sebulan je lagi nak beranak pinak nih...
mula la saya gigih nak mencari nama untuk baby pulak.. hehe..
cik suami dah dapat nama belakang untuk lelaki dan perempuan..
maka tugas yang mencabar untuk saya mencari nama depan hoho..

tengok kawan2 baru2 ni bersalin terus jadi semangat nak bersalin..
tiap2 bulan ada je perkhabaran kawan2 dah bersalin..
bulan ogos ni 2 kawan saya dah selamat.. bulan 9 ni ada lagi..
bulan 10 turn saya dengan beberapa orang kawan lagi...
memang ramai betul nanti anak2 kami nanti sebaya.. syokk pulakk!

dah sarat camni berjalan pun kuat jugak.. petang ni nak ke Putrajaya
berkumpul semua 1 family cik suami di sana sebelum kami berangkat
ke Terengganu malam nanti untuk menghantar rombongan 
adik perempuan cik suami merangkap adik ipar saya laa untuk program
sambut menantu di sana.. kami dari rombongan pengantin perempuan
yang sudah selesai kenduri kendaranya sabtu lepas..

moga perjalanan kami yang jauh ni selamat tiba dan selamat kembali..
tinggal lah blog ni untuk beberapa hari.. jumpa nanti senin depan ya!
Selamat bercuti!! Hepi merdeka day!! Selamat hari raya!!






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

22 2 ORANG KATA:

msredcheesecake said...

TAK LAMA LAGI BULE LA JUMPA BBY.... JAGA KESIHATAN WALAUPUN SIBUK BERAYA K..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

aimi adilah said...

semoga sihat =)

teruja tgk akak2 yang dah sarat ngandung nie..

xsababr nk tgub mase sy pula =)

Cik Sara said...

wahhh.. dah boyot! semoga dipermudahkan segala urusan ye.. Take care!

Masz Sidek said...

akak bert dah nampak sarat tol...

updatelah gambar pengantin kak... nak tengok... hehehehe

Cik Asma BLuppy said...

wah... excited da tu... jaga kesihatan diri ye..
btw, welcome to terengganu..hikhik=)

BERT said...

@Masz Sidek

gambar pengantin? hehe.. insyallah.. nanti ada cerita boleh saya letak kan hehe..

ros_reeza said...

wah, cantiklah ibu ni :) hihihi

Kak Izan said...

tak lama lagi tu . dah bersedia ker?.. Insya Allah semua akan selamat.. selagi kuat nak berjalan..silakanlah.. tapi jaga diri baik2.. jumpa lagi..selamat eprgi dan balik.. :)

eMMe said...

Bert, dah 8 bulan ek, kejap je, dah nak bersalin, mmg excited kan...
tapi mesti ada rasa cuak gak kan.. Insyaallah moga Allah permudahkan urusan bersalin nnt...

ke Putrajaya?? alahai... rasa cam nak jumpe je... hehehe...
nnt FB akak no phone, kot2 sempat jumpe n bergambar, heee~ ade gak cite nk tempek kat blog kan..kan..

take care...

Sue PeLik said...

weeeeeeeeee dah besauuuuuuuuuu pghotttttt!! hihii tahniah tau! :))

Cik Nur said...

syoknyaa..! mama comel..jaga kesihatan tau..!

Pn. Sheila@CC said...

wow... x sabar tu nampaknyer... akak pun sama duk cari nama bby... tp kali ni nampak gayanyer en hubby ler bagi nama sepenuhnya... xde can akak nak bagi... hehe...

Mrs Lurve said...

nmpk besar dh perut...moga selamat semenya

are_lin@yu said...

mak buyung yang comel..hehe

Wanieys said...

wah dh xlama nk dpt baby ni.....mesti xsabar kan hihi

nida husna said...

kalo baby girl letak nama nida husna hihihi =)
xsabar nak tgk baby akak

Gen2Merah said...

wahhh, x lama kan.. psti ianya sebuah penantian yang menyeronokkan.. tahniah ye... semoga menjadi sebuah familiy yang kekal berbahagia

Cikgu Ma said...

wah...saya pun rasa mcm excited apa nama baby tu..hehe..moga selamat yea..

salam merdeka :)

putryteya said...

seronoknyeee nak dapat baby yang comel sebulan je lagi

apa nama yang suami akak cadangkan tu ? nak tau jugakk . hehe
semoga akak sekeluarga bahagia hingga ke akhir hayat~

Ayu Iman said...

wah cptnya masa berlalu kan da 8bln akk bert pregnant..menghitung hari n sebulan je lgi nak dpt baby..hihi..sory akk bert..lama iman xsinggah kt blog akk bert.tp msh setia jd pembaca kat sini.

Kesuma Angsana said...

pilih nama terbaik & baik2 ye, moga dipermudahkan !

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf zahir dan batin ;-)

jaga kesihatan akak yea.. dah tak lama tu.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...