Bukan Blog Kamu: Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin...

Thursday, August 16

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin...


Posing di kala raya tahun lepas... jangan marah over sudah heh heh

Tahun lepas berbaju kebaya.. 
Tahun ini berjubah pula..
Mari kita bermaaf-maafan sesama kita..
Agar tiada sengketa di antara kita...

wahh pantun tak menahan...!

Takde nak cakap panjang.. cuma nak ucapkan selamat hari raya
aidilfitri buat iencheq somi yang merupakan silent reader blog ni,
keluarga, sedara mara, kawan2 facebook yang rajin klik
 link entry saya, special juga untuk semua kawan2 blogger yang 
baru dan yang lama... tak lupa pada silent reader saya juga..
kepada musuh2 saya (kalau ada la haha)  tak dilupakan juga...

Harap maaf dipinta, terlanjur bicara, terngumpat kata, 
terguris rasa, terluka jiwa jika ada maaf bebanyak ye..

Selamat balik ke kampung.. Selamat makan ketuat ketupat lemang..
Selamat bercuti raya.. Selamat sedekah dan kutip duit raya...
Berhati-hati di jalan raya.. Selamat hari raya maaf zahir batin.. 








Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

22 2 ORANG KATA:

permata biru said...

selamat hari raya ^___^

permata biru said...

selamat hari raya ^___^

MizzTina said...

selamat hari raya.. mnta maaf ye klu ada buat slh..

Mrs Lurve said...

selamat hari raya utk bert dan hubby..maaf zahir dan batin..

Cik Asma BLuppy said...

weeettwiitt.. posing sakan tur....!
agak2 tahun ni posing macam mana ye? hahaha..

selamat hari raya akak..
maaf zahir & batin:)

eMMe said...

Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin dri Ku Kak eMMe, akak pun berjubah n berblouse je tahun ni... moga persahabatan di alam maya ini berkekalan n harap berjumpe di alam yg nyata... InsyaAllah.. jaga diri, baby n hubby ya!

Ayu Iman said...

selamat hari raya aldilfitri akak bert, maaf zahir & batin dr iman :)

Wanda Azahar said...

SALAM LEBARAN !! ;)

bersama kak Es said...

gambar amik hati en.somi yang jadi silent reader lah ni ehh..

Selamat hari Raya. Maaf Zahir dan Batin

Momo said...

so swit hoo itu gambar..salam syawal..dari momo yg comel.. hohohoho

:: Mrs.Eady :: said...

selamat hari raya :)

Sue PeLik said...

selamat hari raya awkkk!! maaf zahir batin yer! huhuhuhu

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye

Kakzakie said...

Baju purple bergaya sakan
tahun ini warna apa pula
moga tambahlah keberkatan
membawa perut untuk beraya

Kebaya disimpan kali ini
lagi cantik kalau berjubah
salam aidilfitri Bert & Amey
bersama mohon rahmat dan hidayah

Rai said...

selamat hari raya utk bert dan suami.. maaf kalau ada salah dan silap ye..

cantiklah baju purple tu..

are_lin@yu said...

nice dear..salam aidilfitri..maaf zahir dan batin ;-)

dwaty said...

Selamat hari raya mak buyung... Hehehe... Maaf zahir batin dari saya juga...

Che Rosliza Che mat said...

Selamat Hari raya...

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri....
maaf jika terkasar bahasa......

Cik Nur said...

mohon ampun dan maaf juga jika sepanjang perkenalan ini ada terkasar bahasa ketika menginggalkan komen di teratak ini.

salam lebaran buat bert sekeluarga..!

Wanieys said...

selamat hari raya :)

ros_reeza said...

suka baju tu.. sebab warna purple :) hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...