Bukan Blog Kamu: Wordless Wednesday # Tujuh bulan di raya kedua

Wednesday, August 29

Wordless Wednesday # Tujuh bulan di raya kedua



Takde keje petang2 di hari raya kedua lepas beraya rumah sedara
meh bergambar  mengade dengan cik asven di petang hari
buat kenangan di usia 7 bulan kandungan.. hewhewhew










dengar ape??








Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

19 2 ORANG KATA:

Cik Ila said...

Ntah2 dlm perut tu baby pn buat peace je mse amek gmbr..hehehe

MizzTina said...

amboi, makin berseri.. muka pun dh chubby..

LiNda said...

makin cun la bert, berseri seri. husbnd pun makin berisi gak tu..hihi
Linda doakan bert dan baby sihat sentiasa..;)

Huda said...

kejap je dah 7 bulan..nanti sedar tak sedar dah bersalin pun..

eMMe said...

Salam Aidilfitri Bert, baby n ur hubby... haa.. jap je dah 7 bulan... akak lak Alhamdulillah dah 6 bulan... waktu bergerak begitu pantas... moga kite senantiasa sihat, sok akak ade check up kat spital... hurm.. hope dpt tgk jantina babies, ari tu scan, doc ckp dia nampak girl, yg lagi satu doc tak npk, hope boy le, hehehe...

are_lin@yu said...

sweet ja tgk..bezkan dh nk dpt baby..hihi..t kna update byk pic baby ni..hehe

cik violet said...

maintain comey ;)

Kesuma Angsana said...

moga dpermudahkan ye!

Masz Sidek said...

berseri jer muka akak bert.... :D

lelamaisara said...

pewitttttt...mak buyong berposing....
cantik2...berseri2 muke mak buyong ni...:)

ros_reeza said...

wah, seronoknya.. posing sakan ek... suka tengok muka mom to be ni :)

:: Mrs.Eady :: said...

sweet ~

GreenJade said...

hehe baby buat ape tu? sure tgh buat akrobatik utk mama n papa..

seronok juga kan once a while bila baby moving2 kicking sini sana..bikin hati senyum hepi..heheh

Kak Izan said...

senyum tengok gambar.. :)

Cik Nur said...

alololo..sweetnyer..!
sukelah nur tgk...
terasa macam nak kawinlahhh..<---tolong abaikan mood gatai nur ni..bhahahah...

Rai said...

berseri seri muka bert masa pregnant ek..kata orang kalau berseri anak lelaki..ye ke? ehehehe..

Mrs Lurve said...

dh mcm maternity shooting dh ne hehehehe

Asyiqin Haulisah said...

wah kak seronoknya nak dapat baby. tak sabar nak tgok baby akak.

Wanieys said...

alololo sweet jer tgk bakal mak bapak ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...