Bukan Blog Kamu: Wordless Wednesday # Mari Beratur!!!

Wednesday, August 15

Wordless Wednesday # Mari Beratur!!!







Kalau dah musim perayaan tak sah kalau tak macam ni kan?
Buatlah aktiviti yang berfaedah di kala ini seperti berlari 
setempat ataupun menganyam ketupat di dalam kereta :))

Ramai yang dah mula cuti besok.. Ramai yang akan bergerak pulang 
ke kampung hari ni.. Sila pandu laju-laju mengikut had yang
ditetapkan.. sebab Satu Malaysia dah pasang kamera perangkap
had laju.. jangan sampai surat cinta di tangan anda.. buruk padahnya..

Selamat pulang ke kampung.. Selamat menyambut hari raya aidilfitri..
Saya nak memohon mahap sekiranya ada salah dan silap sama ada
sesaje buat salah atau tak perasan buat salah harap dimaafkan.. hehe..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

13 2 ORANG KATA:

are_lin@yu said...

alaahai tak sanggupnya nak hadapi jem..huhu

Wanda Azahar said...

naseb baek tak balik kampung taon ni... haha

Tentang Kita said...

mmg x sanggup lebih2 lagi kalau nk balik ke kelantan....patah kaki la jwbnyer....

Wanieys said...

adeh kalau jem mcm tu mmg stress....selamat hr raya aidilfitri untuk bert sekeluarga...wani minta maaf kalau ada slh n silap sepanjang berblog :)

Kesuma Angsana said...

KA pown nnti duk buat jammed spjg jalan ler ! KA nak wish selamat hari raya, mohon maaf andai ada silap & salah ye

ros_reeza said...

janganlah jem macam ni.. stress tau.. pukul berapa nak sampai kalau gini gayanya.. huhuhu

Ros nak ucapkan Selamat Hari Raya gak untuk Bert sekeluarga ye :)

putryteya said...

tudiaaaa ... banyak gila kereta . yeahh .!!

Kak Izan said...

Uihhh... takut akak...

Bert: akak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya dan Maaf kalau ada tersalah tersilap sepanjang perkenalan kita di alam maya nie.. :D

Cik Nur said...

azam kali ni, katakan TAK NAK pada surat cinta tu..serikk..!

mbazirr..!

Ayu Iman said...

huhu..xsanggup..tp layan tidoq jela da jem..:)sbb bkn iman yg bwk abg long yg kecian abg long laa..

eMMe said...

Salam Aidilfitri Maaf Zahir batin dari Kak eMMe buat Bert Husband n Baby, heee~
risau lak tgk jem camtu, mau pengsan dibuatnye, huhuhu...

Kak yon said...

selamat hari raya :-)

Cik Asma BLuppy said...

selamat balik kampung akak!!
hati-hati ye......

balik kampung ooo.... balik kampung...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...