Bukan Blog Kamu: BERITAA GEMBIRRRAAAAAAAAA!!!!!! yeayyyyyyy....

Friday, August 3

BERITAA GEMBIRRRAAAAAAAAA!!!!!! yeayyyyyyy....


Sekembali Musalmantino dari sekolah... dia terus menghampiri bapanya.

Musalmantino : "Ayah, saya ada berita gembira buat ayah!"

Ayah : "Wow.. berita gembira apa tu?"

Musalmantino : "Ayah ingat tak wang hadiah RM 1000.00 yang
ayah janjikan kalau saya lulus periksa suatu masa dulu?"

Ayah : "Tentula ayah ingat.... ha cemana???"

Musalmantino : "Kalau begitu, Ayah boleh simpan wang tu lah ye
mesti ayah gembira dengan berita ni kannn.......!!!!!!

Ayah : "oh anakku!!!.... aah ayah gembirrraaa sangattt!! grrrr...." 


Kehkehkeh… jangan mareeeee…
hiburan buat anda di hari jumaat
Yang tengah berpuasa itu.. yeahh!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

19 2 ORANG KATA:

:: Mrs.Eady :: said...

hahhahahaaa.....

Kak Izan said...

gembira sangat.. huhuhuhuhuhu :(

Mrs Lurve said...

hahahahaha...

Wanda Azahar said...

ayah die gembira sebab takyah keluar duet kasik anak die..hahah

lelamaisara said...

hehehehe...gembira la sangat kan..jimat wit..huhuuuu

MizzTina said...

haha..failed la tu..

are_lin@yu said...

hehhe tersangat lah gumbira gini..hihi

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

hehe... adoiii~

teratak hati said...

Mmg berita gembira..hehe..
Berkenan ke dress tu? Boleh oder klu brminat..:)

Karukord Jagau's said...

hehehe x lulus la tu...slmt duit ayahnya yg mungkin mmg tgh x beduit itu :)hehehehee

LiNda said...

Haha...jimat duit ayah..

Cik Asma BLuppy said...

hahaha.. macam ni pom ada ke? :D

Cik Nur said...

kikikikiki..dia xlulus la tu..hahha

eMMe said...

mesti anak dia dpt resul tak best, sbb tu dia pesan gitu kt ayah dia, hihihi...

QA's ~ mamapapa said...

ehehe!!!!klau jnji smpai 1000..klau btul anak xdapat result baik..ape yg agaknya patut ayah dia rsakn?jmput follow kmbali :))

putryteya said...

adduhh . apa lah si anak nih . huhuhuh

Wanieys said...

jimat la duit ayah dia hahahaha

Dkna Abza said...

hahah memang selamat duit ayah!

Masz Sidek said...

hahahaha... memang ayah gembira sbb duit tak melayang... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...