Bukan Blog Kamu: Secara ringkasnya.......................................

Tuesday, August 7

Secara ringkasnya.......................................


semalam cirit birit.. sakit perut macam kene tembak dan senak
sampai nak jalan pun susah.. bila berjalan nak ke bilik air siap pegang perut..
konon2 macam nak jatuh je perut tu.. ntah ape kene ntah.. tahan kan aje..
nak pegi cek kat spital malas pulak sebab dah pukul 1 pagi..
lagipun nak pegi klinik arini bolehlah cek sekali.. skang dah ok dah..

semalam perak cuti... takde plak nak online...
nanti saya BW okeh... arini ada checkup kat klinik
untuk mengecek usia kandungan kini mencecah 7 bulan sudah....
entry hari ni pun buat autopublish je macam biasala hehe...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

18 2 ORANG KATA:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye..
semoga cepat sembuh..
semoga baby sihat sentiasa.. :-)

Kak Izan said...

smoga cepat sembuh.. Syafikallah.. :)

Masz Sidek said...

semoga segalanya tak de ape2... baik2 jer...

teratak hati said...

Jaga kesihatan ye..dh 7 bulan dh tau la jantina kan..boy ke girl??

Kakzakie said...

Dah 7 bulan kena jaga dik. Harapnya sakit perut bukan kerana baby tapi mungkin salah makan agaknya..

LiNda said...

Semoga smuanya baik2 aje bert..da 7 buln eh.x sbr nye nk tgok bby bert..take care bert..;-)

Cik Asma BLuppy said...

semoga cepat sembuh ye....

Cik Nur said...

mana mana keadaan sekarang,....?
moga cepat sembuh hendakNYA..jga pmakanan ye....

Ayu Iman said...

kasihan akk bert...moga cepat sembuh ya:)

putryteya said...

speedy recovery , akak comel :)

waaa , lagi 2 bulan dpt baby baru . yeyay

My Little Diary said...

ala ciannya....dah ok ke perut tu?
take care ye

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri yek

eMMe said...

Bert, nape sakit perot?
salah makan ke?
jaga diri, n baby baik2 ya!
takmo jadi pape kat kamu berdua!
tak care tau!
cenne check up semalam,
akak check up ari ni...
tak brape best la check up ari ni punye result, huhuuh...

Wanieys said...

take care ya bert....napai sampai cirit birit tu...salah mkn kot

Mrs Lurve said...

get well soon dear..

cmimimim said...

semoga bakal mummy dan baby sihat2 saja ... doa dari jauh :)

Karukord Jagau's said...

Haaa mkn la pil chi kit teck on hehehee :)

Moga sihat saja ye ...

BERT said...

terima kasih semua yang mendoakan.. sudah pulih dan kuat seperti biasa hoyeahh hoyeahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...