Bukan Blog Kamu: Set bersalin mana yang bagus?

Tuesday, August 28

Set bersalin mana yang bagus?



Sebulan lebih lagi rasanya saya nak bersalin..
Segala kelengkapan harus dilengkapkan supaya terlengkap..
Salah satu benda yang saya nak cari ialah set bersalin..

Terlalu banyak produk set bersalin ni di pasaran..
kalau di gugel disurvey dan dikaji semuanya akan kata
produk mereka antara yang terbagus dan terbaik di Malaysia..

Tapi mana satu pilihan hati? mana satu yang baik di kalangan terbaik?
Nak produk bagus dah tentunya harganya pun bagus kan.. hehe..
kalau ada yang tau, pernah pakai dan cuba apa2 produk bagus
boleh lah share dengan saya ya.. ataupun ada peniaga ke atau kawan2
 yang nak jual set bersalin kat saya ke pun boleh kasiktau.. mana tau
boleh tergoda pulak lalu terbeli set bersalin itu heh heh heh..









Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

are_lin@yu said...

tak lama dah tu dear..ayu pun kurang arif bab ni..huhu..slaam syawal ;-)

:: Mrs.Eady :: said...

pakai nona roguy je hari tu..itu pun tak habis..hehehe...

Rai said...

salam selamat hari raya,

akak ada jual set bersalin.. tropical herbs. nak tau detail nanti email akak..

kesoma.rai(@)gmail.com

GreenJade said...

oh kite selang seminggu je beza..

saye pun tgh terjah2 set bersalin..ramai kata Nona Roguy ok..tp blom decide lg..huhuhu

Rahmah Ram Ram said...

@:: Mrs.Eady ::

Elok ke nona roguy Izwa?

Rahmah Ram Ram said...

Saya pun tengah dalam mood servey jamu-jamu selepas bersalin jugak ni...takut dan was-was juga nak ambil set yang bukan2. 2 tahun sudah makan product Salindah aje sampai habis pantang dan pati ikan haruan...this time nak juga cari option lain... Tanamera tu elok ke?

Wanieys said...

nona roguy ok sangat hihi

Cik Nur said...

nur xpandai lah bab ni, xde pengalaman..
cuba google...tgk mana yg ok.. :)

Masz Sidek said...

Tak lama lagi....
sy tak de pengalaman ttg produk bersalin ni kak...
sy doakan semuanya selamat... akak dan baby... :D

Ana Lyana said...

Salam,
klu risau makan jamu takut baby panas, cuba try Shaklee. Shaklee ada set berpantang. Bukan ubat dan bukan jamu. dia vitamin.

nk tau lanjut email saya anacomey_84@yahoo.com

sharing is caring..peace.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...