Bukan Blog Kamu: Teruja bile dapat tau............PMR 2010

Thursday, December 23

Teruja bile dapat tau............PMR 2010

Syok bila dapat tau anak2 murid Berjaya dapat result bess kan..

Untuk2 cikgu2 mesti rase bahagia…

Dapat tau anak2 didik kita Berjaya kan..…

Untuk akak n abang2 mesti bangge kalo ader adik dapat sume A..

Untuk amma samer appa pon mesti lagi bangge gilak

Kalo anak2 berjaya dapar result gempak…


Sempat aku copy dalam fb biler skolah bekas tempat aku ngaja dulu

Kasiktau result arini pmr untuk tahun ni…

Terbaik dari tahun lepas.. memang dasat diorang nih…

Separuhnya cemerlang.. belen2 tu tak lak baper…

Masa ngaja dulu diorang ni memang nakal..

Alaa biasala remaja2 nak membesar nih kan…

Bila ramai2 dapat result bess camni..

Syokk jer dengar kan..

Aper pon.. ni skolah terpilih..

Memang pandai2 diorang ni….

So bila ramai2 dapat 9a.. tader la heran sangat..

Memang diorang bagus2 sumenye…


Cetengok.. cetengok.. cetengok…



Untuk tatapan bekas anak didik saya…

Taniah buat korang sume… korang memang terbaik…

Belajar rajin2.. sungguh2.. moga jadi insan cemerlang…

Teringat masa di sekolah.. diorang tak panggil cikgu..

Tapi panggil maktam.. haha gelaran untuk anak buah aku panggil..

Konon2 nak kasik lebih mesra la camtuh haha..

Sebab aku anggap diorang ni bukan anak murid tapi..

Sebagai adik2 yang perlu dibimbing serta dididik…

Korang memang nakal… korang memang terbaekk!!

Taniahhh!!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

dwaty said...

tahniah cikgu....

TWEETY BERT said...

sesamer cik waty.. bekas cikgu jer nih ehhehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sebagai cikgu kalau anak murid berjaya bermakna cikgu juga turut berjaya mendidik dorang dengan baik. Tahniah yer cikgu

dya adriza said...

tahniah cikgu! memang seronok kan bila murid2 yg kita didik dpt result yg cemerlang..

nway, salam perkenalan ^^ sudah follow juga~

TWEETY BERT said...

memang seronok jadik cikgu.. tapi nk jadik kerjaya tetap oh mungkin tidak hehehe.. mekaseh sumorang..

azzey said...

TWEETY BERT; Tahniah ye cikgu ; jasamu pasti dikenang...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...