Bukan Blog Kamu: Benci Penipuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

Tuesday, December 21

Benci Penipuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!


Weh tapaya tipu la wehhh!!

Ingat bunguk sangat ker nak percaya mesej carut karut marut camni…

Bajet jelita cemas la bile dapat mesej camtu???


Ehhhh soriiiiiiiiii laaaaaaaaaa!!!!


Buat tatapan sumorang..

Kalo dapat mesej camni.. sila abaikan yerh…

Tidak boleh diterima akal langsung…

Nampak sangat penipu..


Cebace… cebace… cebace….




“tolong belikan ayah topup Rm.30.

Ni nombor baru ayah 0128101759

Ayah ader lagi masalah kat balai polis,

Tak payah dulu telepon.. nanti ayah telepon. Cepat”


Sender : +6285342874208!!!



Negara maner nih???

Aku kene repot kat PBB neh!!

Baru diorang tau aku sapeeee!!!!!!!!!!!


Yang aku tapaham lagi ni kan

Pesal aku nak ngamuk serta emo2 ni…

Bukan aku yang dapat mesej ni pon..

Opismet aku yang dapat!

Aku tolong amik gamba tempek kat sini lalu mekak2 jer…


Adehhh..

Tetibe malu dengan diri sendiri…

Zasssssssss larikkkkkkkkk!!





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

My Little Diary said...

salam

sayang tweety... saya pun dpt masej serupa camni, minggu lepas... hahaha... bajet nak topup free laaa tu... manusia sekrng mcm2 cara nak idup senang!!

Ujang9897 said...

ramai dpt msg nie..sy pun dpt

TWEETY BERT said...

oh yeke.. saya teringin nak dapat.. isk isk isk ni jeles ni ramai yang dapat nih ahha

BLADE EDGE said...

salam tweety...


saya dah tgk post sama kat blog lain..ramai yg dah alert..

mmg skrg ni mcm2 kaedah org nk menipu..ada jer idea..lepas ni apa pulak? xtau laa..

no +62.... tu sbnrnya no indonesia..saya tau sbb ada kenalan dr sana. kita kat malaysia guna +60... kat depannya..

ainiayu said...

hahaha...klu dia anto mesej ni kt akk mmg le kene sbb abah akk mana ade hp pun....hahahaha...

Sarah-rah-rah said...

sarah pun dpt mesej mcm ni, sakit hati jee.. ni indon kot yg buat, jahat kan? :(

Hari Ambil Result; DOs And DON'Ts :D

Ciki said...

uhuhuh... pokai agknye tu...

qasehraihan said...

shout box awk sy xleh bukak...BW cnii..

jom jenguk blog saya..best ni..CARA BARU PARA BLOGGER TINGGKATKAN TRAFIK KE BLOG'

TWEETY BERT said...

blade egdge>> ohh yeke tak tau plak ehhehe... ohhh ndon kker baru taw...

kak ayu>> kalo saya dapat saya mesti maki.. "ohh ayah saya sudah meninggal"

sarah>> tahpape mintak 30.. mintak la seratus ker kan haha

ciki>> despret la tuh hihih

qaseh>> baiklah saya terjah

n!da said...

berbanggalah kawan2 kerana awak antara yg populer kerana menjadi pilihan si penipu tu. hohoho.

mcm ni pnye gaye pn ade ye?
haha. gaye mcm indon je.

TWEETY BERT said...

hahaha.. aiseh saya takleh bangge lah sebab tak popular di kalangan penipu2 itu.. tadapat pon msg2 tuh hohoho...

hmm mmg endonn nih.. gaya bahasa pon bleh dikenal pasti hehe. tak mungkin warga nigeria yang htar kan cik nida

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...