Bukan Blog Kamu: Eksiden bas arini lagi... mati ramai di IPOH...

Monday, December 20

Eksiden bas arini lagi... mati ramai di IPOH...


Gamba hiasan je... hii hii



IPOH: At least 14 people are feared dead and 10 seriously injured in a bus accident along Jalan Simpang Pulai-Kampung Raja at 11.30am today.


The tour bus was reportedly coming down from Cameron Highlands when it lost control at a sharp bend and hit the concrete divider. The bus then went into the opposite side of the road, hit a rocky slope and crashed.




The roof of the bus was smashed. Several Thai tourists were believed to be among the passengers.



The road heading towards the accident site remains closed to the press.


More to follow.


Meh cek sini meh : NST Online






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

My Little Diary said...

salam,
takziah buat keluarga yang terlibat.. mmg dah lama takut nak naik bas... :(

TWEETY BERT said...

memang menakotkan... taun ni jer tah baper kali eksiden bas kan kan kan

My Little Diary said...

salam,

sayangku tweety bert... tag anda telah dijawap... huhu
sudi2kanlah membacanya... :)

TWEETY BERT said...

oh yeke.... baik laaaahh hehehe mekasehhhh....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

rasa fobia nak balik kampung naik bas ni.. kena tggu en hubby free jer

Nur Ardilla Najwa said...

jom jom jom..sempat lagi join contest kat blog saya.... say lanjutkan sampai 11.59 malam ni... =)

TWEETY BERT said...

katakan tidak pada BASSSSS haiiyyaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...