Bukan Blog Kamu: Dulu Aku Nakal

Friday, December 17

Dulu Aku Nakal

Kenangan masa sekolah mesti bestttt kan..

saya suker kenangan masa sekolah rendah...

ohhh indahh sangat masa tuuu...

jom layan sebey2 serta segmen baru daru encik ben lagi...





Nama sekolah rendah dan sekolah menengah termasuk tahun ...


>>> Tadika Kemas 1990

>>>SRKPD 1991-1996,

>>>SMADKPM 1997-1999,

>>>SMADHM 2000-2001




Aktiviti ko kurikulum yang korang ceburi


Tubuh Badan Beryunipom

>>> Puteri Islam

>>> JPA3

>>> KRS


Sukan

>>> Olahraga

>>> Catur

>>> Lompat Galah Tinggi

>>> Hoki

>>> Bola Bowling Baling




Jawatan yang di sandang dulu .. hehe..


>>> pengawas sekolah

>>> seketari

>>> ajk kecik2 haha




Nama guru kesayangan korang ..


>>> Cikgu Rahimah

>>> Cikgu Fatimah

(ishh ramai laa.. tak hengat!!! Hiilang ingatan sudah name2 diorang.. di atas kelemahan yang susah nak ingat nama orang…)




Subjek paling disukai dan tak suka ..


>>> suke : Matematik

>>> Tasuke : Sejarah




Kawan baik masa sekolah ..


>>> Baizura

>>> Maria

>>> Alia

>>> Ain

>>> Yati

>>> Ila




Cita cita masa sekolah dulu


>>> Polis Trapik hahaha…eh tak tu memain… usahawan la semestinye!




Artis feveret masa sekolah dulu ..


>>> Siti Nurhaliza… weee weee




Perkara yang paling tak dapat dilupakan masa sekolah


>>> hmm aper yer.. banyak… yang manisnyer dapat jadi wakil sekolah serta jadik budak nakal kat sekolah.. yeahh…


>>> yang pahitnyer akibat salah paham, aku dituduh mencurik duit dia eee bengong tul kalo ingat sampai sekang bengang….dah tau cter betul taupon malu!





Jika dapat kembali ke zaman persekolahan , apakah yang ingin korang lakukan ..


>>> saya teringin nak lumbe larik dengan olahragawan sekolah.. iaitu encik tunang saye.. hahaa…





Ceritakan kenakalan yang tak dapat dilupakan sewaktu sekolah dulu ( tak kurang 100 patah perkataan )


>>> Antara yang paling manis biler masa sekolah menengah dlu aku dok asrama… ader la 3 kali aku fly.. sekolah dekat dengan pekan semban… kua malam2 g pasar malam ngan kawan baik aku masa tu si maria.. hahaa kebiasaaan budak2 ostel kan kan kan kan kan??? Tapi kali yang ketiga tu aku kantoi daaaa…masa tu ngan member lain.. shasha… adehhh patu kene buang ostel.. hahaha.. padan muke diri sendiri…




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

16 2 ORANG KATA:

Cik Gallus Gallus said...

kalau diingatkan kisah lame2 mesti nak tergelak

TWEETY BERT said...

memang kan lagi2 masa zaman comot momot dlu haha

qasehraihan said...

nakal ek..ai ni nakal gak dulu..skang jadi cikgu lakss...haha

qasehraihan said...

akak folower ke-137 awak..ai xpakai fmbar..pakai shadow je..ihikss..salu fail time donload..huhu

TWEETY BERT said...

ha tula.. saya pon aun lpas jadik ckgu.. hehehe... sumorang kasik gelak sama sya hehhe...

pkai fmbar serta shadow tu mende hehe.. tapaham tetibe weee

tengkorakemas said...

selalu yg nakal mesti ada jadi cikgu hehe

masuk blog ni tadi sempat buat exercise kat sidebar tu XD

Sarah-rah-rah said...

hehe same laa kite suke math, tasuke sejarah :) tapi sarah tak kuat lari.. :p

TWEETY BERT said...

betul tu.. tapia der yg skema2 jadik ckgu.. sy takleh jd ckgu tetap.. bukan skema punyer olang hehhee...

sejarah memang bencik.. haha malas giler nak baca fakta2 ney.. hihih

nazirulhazwan~ said...

waaa, becinta mase lumbe lari ker??hehe

rase diva kan kapel ngn olahragawan.hehe

forever love said...

nakal la tue sampai kene buang hostel...sape suruh..kan dah kene

rabiatul said...

Sama lah. Tak suka Sejarah jgk :)

Nur Azila Ismail said...

sampai kena buang ek . mmg nakal . hehe

Syafiq Rosli said...

wah da lme eh kenal tunang

✿ CikCimi said...

haha. zaman dolu dolu.

Nur Mudrikah said...

takpe, dah kawen nanti boleh lumba lari dgn olahragawan tu eh..hehe

datang dari umah encik ben ashaari singgah sini cari kawan.. salam ukhwah=)

TWEETY BERT said...

kenal masa belajar.. bukan masa sekolah.. hehehe... memang nakal dlu.. tu baru cter sket jer... haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...