Bukan Blog Kamu: Jadik folower pun dapat award

Monday, December 6

Jadik folower pun dapat award

tuah gajah nampak di belalai
tuah ayam nampak di kaki..
tuah kucing nampak di misai
tuah manusia dapat award lagi...


ikikikikikiikii



sejak akhir-akhir ni..
aku dah rajen sket menjelajah ke segenap blog2 yang ader
di serata alam maya ini tanpa rase segan serta jemu...
*pocoyo*


polo sane... polo situ...
syok kan tatkala blogwalking nih...
macam2 kiter tengok blog kawan2 kiter neh!!


terasa diri ini sungguh kerdil sekali..
isk isk isk isk isk isk...



siyes macam baru kua dari bawah tempurung..
hahahaha... tula!!! asyik sangat main farmville...
kan dah blog dianaktirikan oleh tuannyer sendiri!!



kini tidak lagi...
tibe2 kepinigin nak jadi blogger tegar yang segar..
amacam?? ader bakat tak?? keh keh keh....


dah la tu..
panjang sangat dah ngomelan ini..
padahal nak cerita dapat award jer....



petang tadi baca blog Encik Ben Ashaari tu..
yang baru menang kategori blog personal suami pilihan tu kan..
(taniah taniah taniah taniah.. bess blog tu.. g terjah g..)



jumpe la satu blog ni..
nama blog nyer..
LEKAT LEKIT GURL STORY
macam bese lah.. kalo bess mesti raser
nak polo memolo sambil makan gule polo..



kiter jadik orang yang keduweratos polower dier..
dengan raser dihargai.. maka dia dengan seikhlas hati
memberi award ini kepada saya!!
tanda meraikan polowe dia yang keduweratos!!
hoyeah hoyeah hoyeah



moga cik suria berblogging dengan gembira
serta bertambah lagi rakan taulan dalam doneya blogging yah!!


thank you so much dear!!
really appreciated it!!
tatatititutu..











Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

thanks tempek banner comot yg sy buat ni...

TWEETY BERT said...

ishh mane de comot.. cume dikalekan hehehe... btw thnx ya sis... ai loikeee

E.d.Y said...

rajin2 la blogwalking k..hehe..tahniah

TWEETY BERT said...

hehe pasni leh la rajen2.. dlu tak reti n tade mase.. ececece

aibaks said...

aibaks da follo tweety bert.. nombor 90 da ni.. de award tak? hehe

TWEETY BERT said...

aah la dah 90... nk bg award org yg keseratus la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...