Bukan Blog Kamu: Tahun Baru Umur Pun Baru

Wednesday, January 1

Tahun Baru Umur Pun Baru

Tahun baru dan azam baru memang tak lekang...
ada tahun baru mesti ada azam baru...
takde azam takde la tahun baru ek? camtu? hehe
mesti ramai cerita pasal azam baru masing2 kan??

masuk la saya ke angka 30 tahun ini.....
waaa... cam tak caye je... cam tak best je angka 3...
dah 10 tahun duk angka 2 skang dah masuk 3...
ok dah jadi remaja purba la sekarang ni...
takpe tak risau sangat pun.. collagen shaklee kan ada..
insyallah awet muda macam 20 tahun hihihi *iklan jap*

saya malu nak cerita azam saya kat orang..
ntah pekene malu pun tak tau... macam beriya je
nak gituu.. nak gini... nak camtu... nak camni... heheh
tapi apa yang pasti moga tahun baru ni segala 
impian dan hajat saya akan tercapai jika diizin Tuhan...

yang pastinya saya nak jadi tokey coklat yang berjaya lah!
hehe...bulan depan boleh sambut anniversary Chocobert yang pertama...
selain coklat kerja utama... saya buat partime dengan Shaklee...
vitamin kegemaran saya sejak setahun yang lalu...
bukan saya sorang je suka.. ramai sangat dah suke...
anda tu je tak suke lagi kenapa? ohh tak try lagi ya.. certerai..???
buat sambilan pun dapat duit.. tu yang seronok selain daripada
dapat bantu menyihatkan insan2 yang suka kan kesihatan...

haa anda2 tu tak reti2 lagi ke segala macam dah naik ni?
cepat2 carik keje partime.. kita kan nak bantu kerajaan dalam
memajukan negara? ha biarlah diorang naik segala macam tu..
barula kita maju macam negara korea hahaha..

ok selamat tahun baru dan selamat menikmati harga2 baru..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

Cik Nur™ said...

selamat tahun baru..!

cik violet said...

Selamat tahun baru sis :)

edogawa conan said...

selamat tahun baru sis :D

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

wah mesti lepas ni meletup duit masuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...