Bukan Blog Kamu: Tips Jadi Awek Paling Cun

Thursday, January 2

Tips Jadi Awek Paling Cun



Kalau tajuknya dah awek maknanya entry ni khas untuk awek2 la ye?
tak jugak.. kalau ade brader2 nak jadi lebih kacak pun boleh jugak..

Kecantikan dan awek/wanita/gadis/perempuan memang tak boleh pisah..
tambahan lagi nak kawin ke.. mesti nak berseri2 di hari bahagianya...
atau ibu2 yang dah beranak nak kekal cantik meskipun anak lapan ko..

Impian semua la yang nak kan kulit yang cantik,gebu, berseri2,
 kulit sekata, tak kusam, takde jerawat kan betul tak?
dah try macam2 tapi takde hasil... nak ke pusat rawatan muka kang
kene ada ribu riban pulak... alaa takde bajet besar gitu...

tak payah cakap banyak.. jum beralih pada set kecantikan Shaklee..
haaa tengokk muka pun ada senyum tu kan.. dah tau lettew...
ok la takmo cita la pasal kamu dah tau..... *pangggg*
ok kene lempang angin dari orang yang tak tau.. ok sori2...

Meh kita usha2 apemende yang ada dalam set awek cun ni...


Kombinasi Vitamin B, C dan E ini menghasilkan....
* Mencegah penuaan
* Mencerahkan kulit
* Kulit lebih kenyal
* Menjaga kulit dari sinar UV
* Mengurangkan parut jerawat
* Wajah bersinar dan bermaya
*Wajah lebih berseri dan cun melecun
* Mengurangkan kedutan dan garis2 halus

Ramai yang dah jadi awek cun... apa kata awek2 cun ni eh??
Untuk kesan yang lebih cantik dan ada ummphh..
boleh tambah ESP atau GLA untuk masalah kulit tertentu..
Hubungi saya untuk dan nyatakan masalah anda...
Insyallah saya akan bantu sebaik mungkin..

Sebarang pertanyaan boleh cekidaut2 dengan saya okeh...
Bert (SID : 1074830)
HP : 016 - 8880684
Email : bertshaklee@gmail.com
FB page : Viniyamey Store



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...