Bukan Blog Kamu: ASYIK DAPAT DUIT JE....

Thursday, January 16

ASYIK DAPAT DUIT JE....




amboi poyo nya tajuk begitu... banyak atau sikit tak kisah...
janji duit sentiasa ada... best kan camtu? saya dah rasa best hikhik..

Alhamdulillah semenjak saya berniaga, duit poket sentiasa ada..
sedia maklum saya penjual coklat.. ditambah lagi dengan shaklee..
kalau ikut sejarah, saya nak buat shaklee dulu sebelum jumpa coklat..
tapi  masa tu blurr2 lagi pasal shaklee walaupun penggunanya...
maka saya abaikan.. guna aje tak minat nak jual.. saya jual la coklat..
*rugi ko bert kat situ hihi.. lambat tersedar..*

tapi makin lama makin jatuh cinta... tiba2 saya nak jadi ahli shaklee..
dapat beli guna nama sendiri... dapat point lalu jadi duit..
share pulak dengan sedara mara dan kawan2.. ada yang beli..
dapat point lagi... maka jadi lagi duit... excited..!! 
mudah betul jual shaklee... dalam pada saya bizi dengan bisnes coklat,
boleh jugak buat sambilan bisnes shaklee.. dapat jugak duit poket tepi2

saya dah buat bisnes coklat sibuk je nak buat shaklee jugak kan?
tamak betul budak ni.. takpe.. tamak yang ni bagus... banyak kebaikannya.
kenapa saya menyibuk buat bisnes shaklee... kenapa???

1. Saya suka kan produknya yang sangat berkualiti dan dah rasa
keberkesanan produknya pada diri sendiri.. memang hebat shaklee!

2. Semuanya di hujung jari... nak beli barang online... nak daftar 
pun online... nak belajar online.. nak berurusniaga pun online...
penghantaran barang pun shaklee je yang buatkan. best betoll..

3. Nak meniaga shaklee bukan satu kewajipan pun nak simpan stok..
customer bayar.. baru kita buat order... mudah kan?

4. Sebab saya duduk di bawah kumpulan ahli2 shaklee yang dah 
berjaya meraih pendapatan 4,5,6 angka sudah... mereka tak jemu2
membantu anak cucu cicit mereka supaya berjaya macam mereka..
terlalu banyak tips dan panduan untuk berjaya... 

4. Dan yang paling besnya shaklee ni tang bonus2nya lah..
lagipun pendaftaran RM65 tu sekali je seumur hidup..
usaha lebih... maka lebih la bonus2 anda...

5. Shaklee bukan sistem piramid.. orang atas dikayakan oleh
orang bawah.. oh no no no... shaklee tak macam tu.. sebab dah 
ada sejarah bila 'nenek' , 'mak' dan 'cucu' naik pangkat jadi
Master serentak.. so takde yang mustahil.. anda gigih maka
gigih la pendapatan anda masyukkk...

Jadikanlah business Shaklee sebagai medium untuk tempah tiket
 ke SYURGA. Jadikan Shaklee sebagai 'motivasi' untuk jadi hamba 
Allah yang berjaya di dunia dan akhirat. Ingat tiada apa yang mustahil. 
Setiap mimpi boleh menjadi realiti.


Tak perlu fikir panjang. JUST DO IT! Realisasikan mimpi.


Hubungi saya untuk ketahui bagaimana kumpulan kami beroperasi 
menjana jutaan jualan setahun. Yang pasti semuanya online! 

BERT [SID : 1074830]
016-8880684
bershaklee@gmail.com





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

shahida rahim said...

wah tahniah2..

Cik Nur™ said...

murah rezeki...yg penting kita berusahakan.. :)

ct kektus said...

alhamdulillah. rezeki takkan datang bergolek camtu je kan.

kite pon pengguna shaklee, tapi dah jarang makan sebab malas melampau. kihkihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...