Bukan Blog Kamu: AWAS : KESAN BURUK ALFAFA SHAKLEE

Saturday, January 18

AWAS : KESAN BURUK ALFAFA SHAKLEE


SILA BACA DENGAN PENUH EMOSI.... grrr..

Haaa…you all sapa yang dok prasan bagus Alfalfa Shaklee tu…
meh baca ni!! Jangan beli kalau you all rasa tak ready
 nak menghadapi kesan kesan buruk ni tau…

1) haaa…untuk bini bini orang tu…kena sedia ni tau…
habis tak laku segala krim pelincir apa jenis brand pon..
sbb miss V tak kering bila dengan suami. Sedia ke you all?

2) tokey kedai 7 E bankrup sebab takder orang beli panty liner 
/ disposable panties sbb bye bye keputihan

3) peniaga online yang orang dok berebut beli
 segala fiber drink tutup kedai…huhuhu

4) farmasi byk stok tak jalan ubat high cholestrol

5) krim krim kurap semua expired kat kedai…

6) tokey baju saiz XXL @ big size garu kepala..
bisnes slow…tak dak dah pelanggan setia…waaaaaa

7) pompuan pompuan kaki goda tak jumpa
 laki orang nak jadik sugar daddy….hihihi

8 ) suami asyik nak berkepit ja dengan bini..

Thanks mama syafi kongsi kesan buruk ni hiii hiii hiii
saya pun dah rasa kebagusan alfafa shakle... stok wajib ada
kat rumah... kami lakibini pakai alfafa.. hebat alfafa!!!

KLIK UNTUK KASIK GEMOKK

bulan ni promo kate ko... murah gile dari harga biasa..
cepat order sebelum kehabissaaannn stokk...

BERT [SID 1074830]
016-8880684
bertshaklee@gmail.com





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Cik Nur™ said...

heee..tajuk bikin gempak tuuu..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...