Bukan Blog Kamu: Koleksi gambar peribadi telah terbongkar....

Friday, January 3

Koleksi gambar peribadi telah terbongkar....



Meh sini saya nak bongkarkan gambar-gambar ni...
dah lama simpan dan dah lama tak upload kat sini...
Tak pernah berhenti saya menambahkan koleksi gambar 
hasil nukilan saya sendiri.... dan ada jawapan di sebalik pengambaran ni..

Jum kita saksikan... jangan terkejut..yang dah tau tu baguslah...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



























Hasil nukilan 2013... banyak lagi gambar.... nak tengok boleh
tengok dalam FB saya... CHOCOBERT... kat situ banyakkkkk 
gambar coklat2 yang boleh buat anda terliur leleh2 gitu haha...
saya upload2 sikit kat sini ya.. dan jawapan kepada persoalan
kenapa 3 bulan yang terakhir 2013 (oct, nov, dec) saya terlalu
sibuk dan kurang dah update blog.. pasal benda2 ni lah...

tempahan setiap minggu saya kene buat dan hantar...
almaklumlah cuti sekolah dan hujung tahun memang macam2 majlis ada
jadi saya terpaksa akur dengan kehendak pelanggan...
ada yang terpaksa saya rijek banyak kali sebab yang order lasminit...
harap maaf dipinta ya... tak berani amik order banyak2..
kalau tak terbuat nanti sapa nak tanggung... hehee...
bak kata orang jangan tamak... nanti rugi...

Jadi kesimpulannya... mohon pada semua yang teringin nak 
menempah minta order awal ya...mudah urusan saya.. mudah 
urusan anda untuk terima barangnya.. gituu kan hehe...

usha2 jum page FB saya... CHOCOBERT
boleh pm saya direct pakai fb lagi mudah senang 
nak bicara soal design, harga dan lain2... atau nak wasap2
 pun boleh.. tapi gambar2 semua dalam FB la ya..
ok ni contact no saya.. 0168880684...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

comelnyaaa.. tentu pelanggan bert puas hati.. semoga bertambah murah rezeki 2014 ni..

Kakzakie said...

Tak menang tangan nak buat tempahan kalau cuti sekolah Bert. Suka kakak dengar berita macam ini..

Cik Nur™ said...

comei2 kesemuanya..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...