Bukan Blog Kamu: Bukan Blog Kamu Berwajah Baru....

Tuesday, January 21

Bukan Blog Kamu Berwajah Baru....



Tadaaaaa.... siap sudah tempahan template blog
untuk blog ni yang amik masa dekat setahun haha..

Kenapa setahun? sebab dari tahun lepas saya
nak ubah template blog tapi asyikk lupeeeee je manjang...
sebab template sebelum ni rasanya dah guna dekat 3 tahun jugak...
bosan dah rasa nak berwajah baru la pulak hihi...
dah bagitau dengan che ros designer blog yang hebat ni..
lepas tu lupa.. asyik bagitau nak tukar baru.. tapi tak hantar detail..
sampaila minggu lepas baru hantar detail nak ubah suai blog... 
baru la che ros ni buatkan... kejap je dah siap.. 
cantik la kak ros... puas hati dengan design akak.. mekaseh2...

Tema hijau pink ni saya amik sempena warna coklat
yang pernah saya buat... suka pulak tengok kombinasi
hijau dan pink walau hakikatnya warna kegemaran saya
ialah warna merah, hitam, putih dan coklat... 
tapi warna tu macam tak sesuai je dengan blog maka saya
pilih warna yang lembut2 ajelah untuk pembaca... hihi boleh?

Barangsiapa berminat nak ubah template blog yang cun 
boleh tempah dengan che ros kite.. ramai blogger2 tempah 
kat dia termasuk saya dah masuk ni kali ketiga tempah..
harga pon berbaloi sangat.. tak mahal pun kate ko..
boleh tengok design2 dia yang pernah buat sebelum ni
memang cantik2.. kreatif sungguh che ros ni... ai loikeee!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

13 2 ORANG KATA:

Budu Bilis said...

cantik..hasil kerja yang kemas :D

Kemn Azmaili said...

cantik suka sangat..bila la belog ku nak berwajah baru..huhuhu

msredcheesecake said...

sweet hujau nya... bukan macam biasa...

puan.mila said...

mmg lawa la..brp rm u?? template pun cun..trend skrg eh header org wat circle gitu kt tgh, hehe

Kakzakie said...

Masuk 2014 terus renovate rumah ye:)
Cantiklah apa lagi ada penyerinya hero comel tu...

kayyana said...

memang cantik pun sis.. saya pun suke design blog sis nih.. kak ros mmg kreatif orgnya. hehehe

ct kektus said...

nampak lembut gituuu. :)

Cik Nur™ said...

cantikk sangat..!

Manan Qayyim said...

cantik layout die....

Recent Post from MQ~Live : Romantiknya Monyet tu Naik Moto.

eMMe said...

cantikkk... nak tukar baru juga la...

Kesuma Angsana said...

mmg cantik sgt !

Kesuma Angsana said...

mmg cantik sgt !

dya bunga said...

dya bru nk tempah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...