Bukan Blog Kamu: Apa hasil dapat rondaan ke sana?

Monday, January 27

Apa hasil dapat rondaan ke sana?




Cerita ringkas hari ni... baru balik dari berkampung 3 hari di Subang,
singgah ke Puchong beli kek cheese leleh.. teruje betul nak beli
sebab pernah beli kat perak sini tak sedap.. cepat muak pulak tu..
dapat beli.. ha beli banyak2 makan puas heehe... sedappp sangat kateko..!!
meleleh air liur tengok.. nak merasa? boleh order tengok bawah ni..

dah ke Puchong pergi ke Bangi beli stok barang2 coklat yang hampir
pupus... suka beli kat sana.. murah sikit.. dah alang2 ada area sana
wajib singgah la kan... lepas tu ke Putrajaya.. jumpa adik ipar..
dah selesai baru balik ke perak.. jam 2 pagi baru sampai.. letih!!

tapi hari ni kene bertugas la buat coklat untuk tempahan raya cina ni..
esok semuanya nak dihantar.. kerja keras la harini walaupun badan letih..
ahaa.. performance dan ESP kan ada sumber tenaga.. wajib amik nih!!

lagi tambah teruja barang yang diorder dari china dah sampai harini
setelah 3 minggu menanti... seronok order barang sana.. murah2 hehe
beli untuk pakai sendiri aje..  ada la 2,3 barang untuk niaga jugak..
ok tu je nak bebel harini... nak buat tempahan coklat harini
penutup tmpahan untuk Januari.. dah siap nanti nak publish kat sini 
semua tempahan Januari... tempahan Februari sedang menunggu....
ok tata dari saya yang keletihan..... 

**sok rasanya nak buat entry cemana saya boleh masuk berita
harian metro ruangan blog... kasik kejutan ramai orang kihkih..**




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

msredcheesecake said...

BYKNYE SHOPPING DR CHINA... AMEK TEMPAHAN CEKELET YE

Mayang ABDUL RAZAK said...

MURAH KE KASUT2 DR CHINA TU.. ATIAH..

- AZIE - said...

Bert ada link kat mana bert shopping barangan china tue..nakkkkkk

Cik Nur™ said...

hamboii..mmg meleleh la tgk kek tu.. :)

Norfadhilah Abu Hassan said...

mcm best ja beli brg dr china. mmg murah erk? beli online kan...? share ckit. Nk terjah masuk gk habiskan duit..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...