Bukan Blog Kamu: "Ayang.. tolong buat persembahan".......

Wednesday, December 18

"Ayang.. tolong buat persembahan".......




baca tajuk dah?

jangan kata awak tu pelik... saya pun pelik tau!
atau ayat sebenar di waktu kejadian....

"ayang... tolong buat performance" pinta si suami...
lama saya renung mata dia sambil nyusukan nawfal..
dalam kepala duk pikir... nak suruh buat ape?
berkerut2 dahi gue pikirin... mende dia nak nih...

pastu gelak sorang2 bila dah dapat tangkap apa dia nak..
hahahahahaha... gelak guling2 dalam bayangan...
dia nak ini rupanya kehkehkeh... cemana pulak boleh lupa hehe..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

memang dah jatuh cinta si suami dengan minuman performance ni..
testimoni beliau bila dah minum air ni...

"best betul minum performance ni... rasa macam jadi iron man!!
bertenaga.. tak penat dan cergas aje bila bersukan...
terasa ada bendalir yang magic dalam badan.. "

jangan kan dia je minum...saya pun suka minum terutamanya
bila saya buat coklat... badan letih2 terus hilang lepas minum..
rasanya pun sedap macam minum jus oren lagi2 buat sejuk2.. 
perghhh memang nikmat sekali dong.. dah nak habis..
kene order lagi.. stok wajib ada kat rumah...

bukan untuk bersukan je.. kalau badan kita mudah letih bila bekerja,
atau nak berpuasa ke memang terbaik air ni untuk diminum...
saya rilek je buat coklat sampai subuh pagi kalau kene kerja overtime..
walaupun tak tidur di siang hari.. biasanya saya memang dah tak larat dah
nak berjaga sampai pagi.. tapi dek kerana air yang bagi tenaga
ni memang kekal bertenaga la... cik suami pun best la dia bila main
bola, badminton dan kayuh beskal tak penat2 dah badan dia hehee..

nak order roger saya okeh... sapa yang tanya pasal supplement tenaga
inilah jawapannya... lambat betul nak cerita sori tokey bizi dengan coklat..

SID : 1074830
FB : Viniyamey Store 
E : bertshaklee@gmail.com
H/P : 016-8880684




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

hehehe..blur jugak rasanya kalau akak..

Kesuma Angsana said...

hahaha terbaik lah !

eMMe said...

bertshakelee plak yea... murah rezeki kamu bert, dah la rajin... untuk en amey kamu dik...

Azhafizah Md Nor said...

memang terbaik dari shaklee :)

comelnye mereka. :)

jemput singgah ke blog

azhafizah.com

Cik Nur™ said...

senyum2 nur baca entry ni...mula2 mmg blur..bila tgk produk shaklee tu, tgelak gak nur..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...