Bukan Blog Kamu: MENCARI BAJU RAYA BAYI WARNA WARNI?

Saturday, July 4

MENCARI BAJU RAYA BAYI WARNA WARNI?



Ini pun boleh jadi cerita dalam blog kan hehe..
saje suka bebel2 dalam blog sendiri...

ni ha saya ni pencari ye bukan nak menjual..
Di hari raya pertama ni genapla baby saya 44 hari..
beliau masih bertitlekan budak new born lagi..

ada ke baju kurung new born? Tak pernah jumpa
lagi kalau buat sendiri mungkin la ada kot kan..




Kalau baju budak gugurl mesti nak pinky2..
Takde ke warna hitam ke.. silver ke..
gold2 ke.. magenta ke.. cyan ke haha..
warna2 yang rare mesti susa mau jumpee..

Tema raya tahun ni saya mintak warna pink
kat  cik laki.. sempena dapat baby baru..
dia cakap.. ish taknaklah.. setahun kene kutuk
 nanti pakai warna pink pulak... hmm alaaa..

jadi belum bertema2 bagai lagi..
Baru nak mencarik.. kalau cik baby tak
seragam tu maknanya tak jumpe la tu hihi..
dan yang penting baju2 baby ni 
sememangnya lagi mahal dari baju orang
dewasa kan kan kan.. pelik betoi...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

zz said...

Setuju dgn TT. Baju budak mahalnye ya ampon tapi kene pandai carik insya-Allah jumpe yg berpatutan. Bukan ape budak cepat sgt membesor. Kadang2 rase macam tak berbaloi je beli mahal pakai sekejap je. Dah jadik tagline plak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...