Bukan Blog Kamu: Checkup Sebulan Irene Nafisa

Tuesday, July 7

Checkup Sebulan Irene Nafisa



Umur dia sebulan 3 julai lepaih..
Appointment untuk checkup nurse mintak datang
hari senin semalam 6 julai.. maka ke klinik la kami..


Sempat la snap sekeping gambar beliau
yang ketiduran sebagai bahan bukti pegi kelenet..
Agak2 dah besar nanti bila tertengok gambar ni
tau dah umur dia berapa masa ni ye daakk..
keluar aje tangannye.. eee.. Gimas le tu..

Ditemani mak je.. si abang long tak bawak..
Tak lalu la nak kejar dia yang suka berlari pecut
tu.. kalau apak dia ada boleh la jagakan..
pegi sama2 lari pecut.. mak dia duduk saje..
abang long ikut akak saya ke klinik tempat dia
keje.. senang.. takde pening kepala nak g kejar dia..

Alhamdulillah.. takde pape yang merisaukan..
Cucuk pun nangis jap patu sambung tidur balik.
semuanya normal dan baik2 aje.. sihat kata doctor..
teruskan breastfeeding.. nasihatnya.. 

ok nafisa.. moga membesar bagai sang puteri
yang sihat dan semangat waja.. kita cucuk lagi
di usia 2 bulan nanti di klinik ibu anak kat ipoh plak..

Ok tata..


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

Ct Noraishah said...

Ok, tata nafisa.. best je nampak dia tidur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...