Bukan Blog Kamu: Beza menjaga anak lelaki dan perempuan..

Tuesday, July 14

Beza menjaga anak lelaki dan perempuan..



Beza bila ada anak perempuan dan lelaki..
Pengalaman sendiri, agak senang jaga baby lelaki..
tak banyak sangat ragamnya.. senang nak jaga..
bila dapat anak perempuan.. beza sikit..
agak manja dan kuat nangis ada juga..

tak boleh letak.. nak merap je.. klu letak
ada la diam sekejap kang nangis balik mintak dukung.

Hmm manje betoi budak tecit ni...
Ngikut sape letteww..  kuat nanges jugakk..
Hmm ngikut sape lettew.. heehewhew..

nak share sikit..

Dalam banyak2 hadiah untuk nafisa.. ni antara yang best
jugak dari yang terbest.. firstime tengok hadiah ni..
Makasih untuk abang dan kak ipar hadiah best ni huhu..
sebelum2 ni kalau cari barang baby atau hadiah baby
Tapenah jumpa pulak spesis ni.. cantik kotak dia..
boleh guna pakai simpan isi barang2 baby...

ada sabun, lotion, oil, wipes dan bedak..
selain tu ada extra gift.. cd lagu nursery rhymes dan
buku guide untuk penjagaan baby.. 

contoh macam bawah ni..


Idak le aku tau ade cara ngurut2 untuk si baby..
selama ni kalau sapu baby oil atau lotion pun
sekadar sapu jela seluruh badan dia.. 

bagus gak ada panduan camni boleh gak apply
kat anak cara2 nak membelai si baby.. lagi2
bila si nafisa tu memang suka dimanje2 gitu..
pompuan kot.. kannn?! Haha.. gitulah hendaknya..


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

zz said...

ZZ dua2 anak perempuan. Belum ade rezeki lg. Tapi rasenya baby boy lasak sikit.

cik mah said...

Menarik hadiahnya...cik mah pun ada fpat yg bby johnson..mmg menarik packingnya....mcm cik mah jaga azwa xbnyk ragam...snng..die boleh main sendiri

Eellee Nana said...

Baru tau Johnson ada hadiah mcm ni, boleh buat gift ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...