Bukan Blog Kamu: 3 Julai : Cukup sebulan.. happy sebulan day!

Friday, July 3

3 Julai : Cukup sebulan.. happy sebulan day!




Jap je.. dah sebulan.. sakit bersalin pun dah lupe..
betul la kata orang tua.. masa tu je sakit..
bila dah jumpa baby.. dah main dengan baby
lupe dah sakit bersalin tu macam mana..
lepastu kang mula la nak menambah lagi
bila baby dah jadi budak.. merindu balik la
bau baby.. yummy umphh.. hehe...


Hai cik kak irene nafisa.....
dah sebulan dah kamu yeahh..
mahap le mami jarang amik gambar 
kamu bebanyak macam abang long
Isaac nawfal dulu.. dulu agak gayat..
sekarang dah boleh terima hakikat..

Hahaha..

Moga membesar bagai johan..
Sihat dan kuat.. baru semalam timbang
budak ni.. dah naik 4.3kg.. masa lahir
sebulan yang lalu 3.45kg..

Syukur beliau sikit je ada kuning kat muka je
haritu.. bila dicek bacaan kuning pun takat 155..
masa ngandung minum le susu kambing..
insyallah anak tak kene kuning yang tinggi..

masa saya minum dulu pun dah lewat
jugak.. nak masuk 8 bulan baru la nak minum..
sebaik la tak kene kuning yang tinggi..
kalau tak berjemur bawah lampula macam
abang long nawfal dulu.. huu huu huu..

hari senin depan ni kita pergi klinik oke..
siap sedia untuk dicucuk satu bulan...
meraung atau tidak kita tengok la nanti..













Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

eMMe said...

Assalamualaikum.. Cik Adik Irene, comelnye kamu, muka papa dia kan Bert! elok le ikut muka papa, takde la panas dgn mamanya... oh jap je dah sebulan, nnt update lagi pasal Irene cucuk sebulan ek Bert, heeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...