Bukan Blog Kamu: Vitamin Terbaik Untuk Ibu Mengandung

Monday, February 10

Vitamin Terbaik Untuk Ibu Mengandung


Tercari-cari vitamin terbaik untuk diri anda yang sedang hamil...?
Ibu hamil mesti amik supplement... kiranya dah tahap wajib amik la..
kenapa? untuk kesihatan ibu juga dan tumbesaran baby yang sihat..
dan Shaklee ada jawapannya sebab vitamin shaklee vitamin 
semula jadi dan bebas dadah (drugs free) ya! 


SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER 1)
Vitalea - Multivitamin lengkap yang tak perlu lagi makan obimin..
kalau ada ibu2 yang ada masalah cepat pitam, anemia atau 
mudah pening sesuai sangat makan vitalea yang kaya dengan zat besi..
 Anemia sangat2 bahaya kepada ibu dan anak waktu bersalin nanti..

B-complex - Lengkap dengan asid folik untuk pembinaan tulang dan
mengelakkan kecacatan pada bayi.. asid folik sangat penting ya 
untuk 3 bulan sebelum ibu hamil sehinggalah tempoh awal kehamilan..
Ia dapat mengelakkan masalah gangguan saraf seawal kehamilan
ketika janin sedang terbentuk. 

Vitamin C - Meningkatkan sistem pertahanan badan dan menguatkan sel-sel tisu 
dalam badan dan sangat penting untuk gigi dan gusi yang sihat... 1biji vitamin C
bersamaan dengan 7 biji oren.. kulit ibu hamil juga akan cantik dan halus...

Ostematrix (Kalsium-Magnisum) - Kalsium sangat penting untuk ibu hamil..
kalau tak habis la kalsium ibu tu disedut oleh baby.. bagi ibu2 yang tak suka 
minum susu gantikan dengan pengambilan Oste ni kerana 1 biji sama dengan
250mg kalsium.. Sangat bagus untuk pertumbuhan tulang dan gigi bayi..

SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER 2)
Vitalea + Vita B + Vita C + Oste + Omegaguard + ESP

Omegaguard - vitamin yang sangat penting yang mempunyai DHA & EPA 
dari Omega untuk pembentukan otak dan mata bayi.. baiknya untuk
ibu ialah dapat mengawal paras kolestrol dalam badan..

ESP - Ibu hamil mesti amik ESP yang kaya dengan protien ni untuk
pembentukan kuku, rambut dan kulit.. Ia juga memberi tenaga untuk
ibu lagi2 untuk ibu yang ada morning sickness yang teruk.. selain tu esp
ni membekalkan asid amino bertindak untuk membentuk otot dan 
organ bayi.. Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi 
bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk 
membantu aliran darah ibu yang bertambah.

APA KATA MEREKA???


Harga Set Trimester Pertama : 
RM294 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. 
Termasuk postage serta konsultasi penyusuan.

Harga Set Trimester Kedua : 
RM580 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. 
Termasuk postage serta konsultasi penyusuan.

Untuk harga diskaun carik saya laju2 :
FB : Viniyamey Store
Email :bertshaklee@gmail.com 
HP : 0168880684

Untuk dapatkan harga set kehamilan lebih menjimatkan,
ada sesuatu yang lebih istimewa sebenarnya ya..
Daftar sebagai ahli sama macam kita jadi ahli Jcad ke.. 
ahli Tesco ke.. atau bonuslink ke.. beli barang dapat point..
Bila point mencecah 150 je confirm dapat cash rebate.. best kan?
hubungi saya cepat2 untuk peluang yang sangat istimewa ni..

FB : Viniyamey Store
Email :bertshaklee@gmail.com 
HP : 0168880684


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...