Bukan Blog Kamu: SET BAJET : BERPANTANG CARA MODEN

Saturday, February 15

SET BAJET : BERPANTANG CARA MODEN



Sebelum ni saya ada share pasal full set untuk berpantang.. >> SINI
hidup kita ni ada pilihan... kalau tak berkemampuan untuk beli 
satu set ada jugak pilihan yang super jimat lagi menjimatkan..


Vitalea (120biji)
-multivitamin sebagai sumber tenaga ketika dalam pantang

ESP (850gram)
- kulit lebih cantik selepas bersalin
-payudara + punggung lebih anjal lepas bersalin
- sebagai milk booster yang baik

Zinc (120biji)
- sembuhkan luka dengan cepat
- menguatkan rambut dan kuku

Harga Set Asas Berpantang Super Jimat
RM271 untuk kegunaan sehingga 4 bulan. 
Termasuk postage serta konsultasi penyusuan.

Untuk diskaun lebih menjimatkan hubungi saya :
FB : Viniyamey Store
Email :bertshaklee@gmail.com 
HP : 0168880684

Untuk dapatkan harga set bersalin lebih menjimatkan,
ada sesuatu yang lebih istimewa sebenarnya ya..
Daftar sebagai ahli sama macam kita jadi ahli Jcad ke.. 
ahli Tesco ke.. atau bonuslink ke.. beli barang dapat point..
Bila point mencecah 150 je confirm dapat cash rebate.. best kan?
hubungi saya cepat2 untuk peluang yang sangat istimewa ni..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...