Bukan Blog Kamu: Tokey Bukak Kedai Coklat...

Monday, February 10

Tokey Bukak Kedai Coklat...




Wahh berapa banyak tamak ko ni bert... kihkihkih...
ni bukan cerita tamak.. ini adalah cerita kemajuan.. wahh gitu..
cubaan untuk memajukan diri.. bukan dah maju ya...!! hehe

Perancangan ni dah lama.. 2,3 bulan lepas berniaga coklat tahun lepas
saya dah plan nak bukak bisnes ni.. punya lama rancang..
punya lama nak buat.. akhirnya lahirlah satu cabang baru 
tapi dalam bidang coklat jugak la ciknon... tak lari mana pun...
sekadar mengembangkan badan bisnes yang sedia ada...

kalau ikut tarikh buat page di facebook chocobert ditubuhkan
pada 15 Februari tahun lepas... yeay! happy anniversary chocobert!
genap setahun sudah chocobert beroperasi dan siap2 dah mendaftar 
di SSM (IP00400172-X) dan di usia chocobert setahun jagung ini lah
maka lahirlah CHOCOSTUFF pulak.. takde kedai kat luar pun...
still kedai online lagi.. saya menjual barang2 coklat untuk penjual2 coklat...


ini bukan logo.. ini ntah gambar ape saya buat sementara nak 
bikin logo suatu hari nanti Insyallah kalau rajin nak buat hehe..
barang dah ada.. ada import ada yang local.. tinggal nak buat 
promosi kepada penjual2 coklat aje.. moga bisnes kecil2an ini
berkembang maju hendaknya.. aminnn... sekian harap maklung...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

Kakzakie said...

Taniah dari kakak!
Satu perkembangan yg sangat memberangsangkan.

Mayang ABDUL RAZAK said...

semoga lebih berjaya lagi atiah... pemangkin semangat lak bila tengok atiah berjaya camgini ... semoga bleh jadi cam atiah satu ari nanti ...

eMMe said...

moga terus sukses bert!

Fazil Hamid said...

Alhamdulillah...teruskan usaha..
usaha tangga kejayaan...

Che Rosliza Che Mat said...

Alhamdulillah....rezeki bert...Terus maju jaya ya bert...

ct kektus said...

tahniah akak ! setapak ke hadapan ni. moga dipermudahkan segalanya kak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...