Bukan Blog Kamu: CARA-CARA JADI AHLI SHAKLEE

Friday, February 7

CARA-CARA JADI AHLI SHAKLEE


"Shaklee? ya saya makan vitamin Shaklee.. tapi belum jadi ahli.."
kenapa tak jadi ahli? rugi woo sangat rugi... banyak kelebihannya
bila anda jadi ahli Shaklee.. sebab tu ramai sangat dah jadi ahli..
ada yang jadi ahli untuk beli makan sendiri dan ramai juga yang 
jana pendapatan sampingan dari Shaklee... 

KEISTIMEWAAN AHLI SHAKLEE
Harga Ahli - jimat banyak woo bila beli vitamin dengan harga ahli

Kumpul UV - ok uv ni sebenarnya point.. lagi banyak kita kumpul
pointnya lagi besar la bonus yang kita dapat.. yang penting point ni 
berbentuk tunai ya.. bukannya voucer ke.. atau kupon ke hehe..

Dapat Berniaga - kalau berminat nak tambah pendapatan peluang
besar la untuk anda.. sihat dapat duit pon dapat.. ha gitu...

Dapat Bonus - Shaklee ada bagi 3 bonus okey..
i) Cash Bonus - setiap 15 haribulan Shaklee akan bayar bonus
mengikut point yang anda kumpul tu..

ii) Car Bonus - Shaklee akan bayar duit kereta bila kita dah
capai satu tahap.. ikut suke hatilah nak guna duit kereta tu untuk ape
nak joli benggali ka atau nak beli kereta ke suke hati kamu lew

iii) Conference - boleh melangok atau melancong la bahasa manisnya
sama ada dalam atau luar negara.. tahun ni ada trip ke US..
ditanggung beres bawak aje duit poket maa..

Dapat Join Grup Ekslusif - dah jadi ahli anda akan dimasukkan dalam
grup ekslusif.. anda akan dibantu dari segi teknik perniagaan shaklee,
tips marketing, cara nak berjaya dan banyak lagi.. selain itu, input rohani
juga sentiasa ada dan diberi.. kiranya  memang best sangatlah kalau join
grup kami ni dengan ahli2 yang dah berjaya dan hebat2 belaka... 

best kan? banyak kan keistimewaannya.. jangan tunggu2 lagi..
cepat2 daftar jadi ahli... rugi sangat la kalau kau tak daftar weh..

CARA JADI AHLI
1) Pendaftaran RM65 je seumur hidup.. kalau pegi HQ atau branch
Shaklee register RM65 je.. kalau daftar online tambah RM10 untuk
proses penghantaran kitbag Shaklee...

2) Pembelian 200uv dalam lingkungan RM650 je dah boleh
dapat free membership.. beli barang je terus jadi ahli free..

3) Beli 2 botol VIVIX atau 3 kotak Collagen dah layak jadi ahli

4) Senang cerita carik saya je dan semua saya uruskan hal pendaftaran..
toksah pening2  dah.. setel masalah kan hehehe..

Shaklee Bisnes Semudah ABC... kenapa??
* Yuran murah sangat la RM65 + pos RM10 je..
* Dapat bonus tetiap bulan walaupun cuma makan sendiri
* Takde maksimum order pun
* Tak perlu simpan stok 
* Boleh shopping vitamin online je.. mudah sangat..
kalau ada masa lebih boleh beli terus dengan Shaklee
* Nak pegi kelas duduk depan komputer pun boleh belajar
masa pun tak kira waktu bila2 masa anda free sebab 90%
semuanya online... mudah sangat kan..?
* Kalau virtual kelas pun ada jugak.. bawak je suami/isteri/anak2
*Takde masa nak pos barang? Shaklee boleh je poskan.. 
senang gile buat bisnes shaklee ni woo...

Nak fikir lagi ke? dah tak perlu fikir.. shaklee bisnes hebat
senang sangat nak buat.. boleh dapat income sendiri..
sesapa pun boleh buat, pekerja nak carik duit poket ke,
pelajar ke atau surirumah nak bantu suami atau penganggur
yang susah dapat kerja..register shaklee dan kami akan bantu..
carik saya okeh... 

BERT [SID : 1074830]
HP : 016-8880684
bertshaklee@gmail.com



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...