Bukan Blog Kamu: Penting Ada Watermark.. Saya Dah Tempah...!!

Wednesday, February 12

Penting Ada Watermark.. Saya Dah Tempah...!!




Watermark.. anda tau watermark..? mungkin ada yang
tak amik kisah pun pasal watermark ni... pernah saya tanya
pada sorang peniaga online.. dia tak tau ape watermark.
ok sedeh! peniaga online khasnye kira memang wajibla
ada watermark ni... supaya produk kita tak dicuri orang
sesuke hatinya... kira cam trademark la tu hehe..

sebab ada kes orang amik kesempatan mencuri gambar dan
buat bisnes dengan gambar tersebut.. duit dah dapat barang tak ada..
sedangkan yang ada watermark pun boleh dicuri apetah lagi yang tak ada...

bisnes saya pun saya buat watermark.. buat sendiri je.. tapi tak canggih...
dah mula teringin yang canggih saya pun carik.. akhirnya jumpa..!!
saya pilih bentuk cop mohor gini.. simple dan canggih kata saya.. hihi..

 

tokey ni bukan buat watermark je tapi lain produk pun ada...
ada logo, bisnes kad, sticker, banner, bunting, watermark dll..
tengok bawah ni contoh design yang cantik dan kreatif dari eybizzonline

LOGO




BANNER / BUNTING





STICKER (SAIZ BIZ KAD)



STICKER (ROUND)





BISNES KAD





WATERMARK




comel2 kan kateko! banyak lagi design cantik2 yang boleh anda
tengok dalam page eybizzonline ni.. memang rambang mata lah woo..
sesapa kepingin nak tempah sticker ke, bisnes kad ke, atau watermark 
ke dan lelain design macam kat atas ni boleh terjah page eybizzonline ya..
harga berpatutan dan berbaloi dengan hasil mutu kerja tokey ni.. 

meh terjah sini cepat2 jangan berlengah lagi... hehehe...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

Eya Eybizz said...

mekaseh umu...terharu giler akk..muahhh...

Cik Nur™ said...

cantik2... :)

nur de watermark blog je...hehe

Fazil Hamid said...

memang penting untuk hak cipta...kalau tak...senang-senang orang copy paste...

Kesuma Angsana said...

wah menarik sungguh item2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...