Bukan Blog Kamu: SERONOKNYA PERUT DAH TAK BUNCIT!!!

Monday, February 17

SERONOKNYA PERUT DAH TAK BUNCIT!!!


gambar masa peknen... ish rindu plak nak peknen hihi

Rasanya ada sebulan jugak kami lakibini makan vitamin untuk
kuruskan badan.. kami taklah gemuk sangat tapi semangat juge la haha..
Nak share pasal testimoni sendiri dengan masalah buncit...

lagi2 tang perut tu.. macam saya dulu  bersalin operation..
takde pakai bengkung bagai.. krim ape2 pun tak pakai untuk kempiskan
perut... tapi takkan nak biar lama2?? huduh plak rasa badan kurus
tapi tang perut je buncit.. sampai la saya tau vitamin shaklee boleh 
kempiskan perut jugak wooo... asben saya pun boleh tahan muncit..
kalau tak bersukan memang cepat je naik berat badannya...

Sebulan berlalu.. dan saya tengok hasilnya.. waaahhh gembiranya...
saya dah tengok memang perut saya sendiri dah mula mengempis woo..
asben pun sama jugak... lagi cepat kesannya bila dia bersukan bagai..
happy sangat dapat kempiskan perut dengan Shaklee ni...
dulu saya ingat takde ubat dah boleh kempiskan perut..

Kami masih meneruskan makan vitamin ni untuk kembali
ke badan yang lebih ideal.. baru sebulan guna dah nampak kesan..!

SORI TAKDE GAMBAR SEBELUM SELEPAS..
MALU PULAK NAK TAYANG2 PERUT HEHEHE
JANJI APA YANG SAYA CERITA NI KISAH BENAR!!

tambahan lagi.. cuti raya cina hari tu saya balik kampung sedara kawen..
ada sepupu rapat saya tegur.. "eh kak nampak kurus la.. aritu rasa
cam tembam sikit"... saya sengih2 lalu saya pun jawab..
"hehe yeke? tak pasan plak.. bese la shaklee la punya keje ni haha"


ni makan diaaa.. kami telan omegaguard dan lecithin...
kalau amik dua2 ni memang beri kesan yang lebih umphh!!

Lecithin - sebagai pemecah lemak kepada molekul yang lebih kecil
dan menghalang lemak daripada ia bergabung semula.. hebat kan?

Omega Guard - membakar lemak, bila dah dipecahkan dan ia akan
membakarrrr satu demi satu.. sebab tu hasilnya memang menakjubkan!!

Carik saya cepat sikit kalau anda nak kempiskan perut jugak!!
VINIYAMEY STORE
BERT [SID 1074830]
0168880684
bertshaklee@gmail.com

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

msredcheesecake said...

perut sy pun buncit... senam malas..hhee

Putri Endang said...

Menarik sekali artikelnya tentang sakit perut. Terima kasih infonya twitter.com

aimi adilah said...

salam akk.. berape arge nye??

Kakzakie said...

Kalau nak cepat lagi dah consume dua product tu exercise sikit laaagi berkesan..

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg rindu time preggie ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...