Bukan Blog Kamu: NUFFNANG : Laaaa kene reject?? patot laaa!!!

Thursday, November 1

NUFFNANG : Laaaa kene reject?? patot laaa!!!





Baru semangat berkobar-kobar nak terima cek nuffnang..
tapi bila saya cek email ni pulak yang saya terima??

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Your cashout request of RM XXX.XX has been rejected and the earnings
 have been credited back into your account. For queries or clarifications 
please write to our Helpdesk at http://www.nuffnang.com.my/helpdesk. Thank you. 

Setelah beremail-email dengan pihak nuffnang, barula saya tau
yang mereka tak dapat nak proceed request saya ni sebab 
maklumat akaun saya tak lengkap.. bile dah maklumkan 
barula diorang terima.. hihi.. kene tunggu  lagi sebulan la
nampaknya cek ni.. lambat lagi la nak buat contest... huhu




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

25 2 ORANG KATA:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hai mama baru heheeee
xper cek tu biar lambat asal selamat kihkihkih

Mrs Lurve said...

alahai..xpe,asalkan dpt..

~ yus ~ said...

laa, tapi dapat juga nanti kan, reject sbb maklumat tak cukup takpe, jangan reject sbb lain, tak dapat terus pulak...:)

Cik Kamoo said...

insya allah nti dapatlah tu ....

ct kektus said...

ohj. boleh ea jadi macam tu. patotlah kite punya pon tak dapat cek lagi. dah dekat dua bulan lebih jugak dok tunggu. tapi tak cek email lah pulak. heheee :D

Karukord Jagau's said...

saya sampai skang pun x dpt lg...sbb baki tdk mencukupi hehehhee

Rai Ourkizuna said...

baru2 ni kerap jugak jadi kes mcm ni..

are_lin@yu said...

wahh beznya akak...banyak tak dpt?thniah tau..

Cik Ila said...

Tak ade rezeki lagi la tu.. ;)

dya bunga said...

sebulan tu kjp je..pejam celik pejam celik dh sebulan.haha

eMMe said...

oh..ingat dah settle dah... takpela..kalo dpt cheque awal2 kang..cepat lak abis.. at least ade back up kan.. rezeki anak tu...

Qhaifa Nur said...

tak sabar nak tunggu yup....

fieda said...

takper..asal selamat dapat nanti..lmbt pun takper..

puan.mila said...

rezeki..rezeki biarpun lambat..hehe

Kesuma Angsana said...

KA hari tu cam tu juga rupanyer nama x tulis bin binti so skang tunggu cek juga hehehe

Cik Nur said...

oo..ape yg tak lengkap lagi tu..?
sabar ye.. nanti dapat jugak..cuma lamabtkan..

Tentang Kita said...

nnt boleh cuba lagi

LiNda said...

hehe..tak sabor nmpaknye bert nk dpt cek. buat contest pastu bg linda menang..kihkih. Nawfal sihat?

Kakzakie said...

Tak apalah sebulan lagi mana tahu masa tu dah lepas pantang..

misshannajr said...

takpe kumpul byk2 baru cashout hehehe..

teratak hati said...

Tk pe asalkan dpt jgk nnti kn..

Cho Zila said...

bestnyer dah der pendapatan gitu.. bilalah akak nak merasanyer tu..
harap nanti dapatler yerk..

Che Rosliza Che mat said...

tak mengapa bulan depan ada...

Anastasyea Aida said...

tak apa, tunggu je, nanti dapat la tuwww ` :>

www.anastasyea.com

lelamaisara said...

oh.....tak pe la tunggu la dulu bert..tak lari kemana kalu dah rezeki bert kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...