Bukan Blog Kamu: Kenapa Saya Suka Sangat-Sangat Dengan BLOG???

Monday, November 26

Kenapa Saya Suka Sangat-Sangat Dengan BLOG???




Saya suke berkawan, berinteraksi dan bergosip..
Teringat zaman kegemilangan FRIENDSTER tahun 2004-2009 dulu..
Dari zaman FRIENDSTER lagi saya sudah ada blog..
tapi blog dalam FRIENDSTER jela.. Taktau lagi kewujudan blogspot…
Gian cerita sorang2 dalam blog tu heheh.. Tapi lame2 baru tau ade blogspot..
 saya pun daftar blogspot tahun 2007.. Buat beberapa entry patu blurr..
Sebab tader sifu lagi masa tu yang boleh dirujuk…lepas tu delete akaun!

Tahun 2008 barula saya daftar balik dalam blogspot sehingga kini..
Dua tahun alam kebingunggan.. Cerita sorang2 patu privatekan…
 bila dapat banyak pendedahan.. baru la saya dedahkan pada umum
 dan mendaftarkan blog ni terus tanpa segan silu pada encik nuffnang..

Persoalan di atas.... KENAPA SAYA SUKA BLOG?

1) Saya suka berkongsi pelbagai cerita, pengalaman dan maklumat...
 2) Saya suke skodeng blog orang lain untuk dijadikan sumber inspirasi..
3) Saya suka bila dapat ramai kawan blogger yang baik2 belaka..
4) Saya suke tengok turun naik unique visitor saya setiap hari..
5) Otometik saya suke tengok duit nuffnang yang makin berkembang pesat…

Anda bagaimana?? Kenapa suka dengan cool blog??
Tak kisah la niat aper pon berblogging janji kiter hepi..
Untuk kita-kita ajeeee….happy blogging.. pis yoo!! 




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

17 2 ORANG KATA:

Cik Kamoo said...

blog dpt luahkan perasaan ;)

cik violet said...

yeay! same with me.
sy pon suke bangat dengan blog.

blog is my diary. segala rasa yg kurang senang boleh luah kat sini. hehe.

tu pon if rajin. haha.

tp memang syg la my blog :)

Mrs Lurve said...

dulu suka baca blog org je...sbb xtau mcm ne nak mulakan blog, ada kwn yg support suh tulis blog tp masa tue rasa mcm susah sgt nak buat, plus xpandai..tp membe sgup beli buku utk hasilkan blog, akhirnya..terciptalah blog nie..

suka..sbb azie suka bercerita hehehehe..

MizzTina said...

sy suke blog sbb boleh merepek meraban.. hahaha

Kakizan Omar said...

Akak suka berblog sebab... dari blog akak tahu yang hidup kita nie ada pelbagai orang... ada yg sgt spontan.. ada yang nampak pendiam tapi rupanya pandai berbahasa.. ada yang baik hati .. ada yang sangat berani... aper2 pun.. boleh jadi tauladan dan sempadan.. :D.. tul tak?

Rai Ourkizuna said...

akak pun suka blog..tapi lamaa sangat ambik masa nak promote2 blog.. pegi kenal kenalan dan komen kat blog orang lain..maluuu..hahaha..

cintailmu89 said...

Sy suka blog sebab dia bessstttt!!

LiNda said...

dapat share cerita, dpt rmai kawan2 bloger, dapat mencari idea n sumber inspirasi especially utk B2B, dapat berkongsi pendapat dan pandangan :)

are_lin@yu said...

hihihi suka2..hehe..dear nk tya cmna nak naik kan percent ctr utk be tu eh..

MaMa Rey said...

suka blog boleh kenal ramai-ramai kawan..boleh kongsi citer2..best pegi komen2 kat blog org walaupun malu2 hehe..

Nisah Idham said...

Salam Ukhwah..
atas sebab yang sama, maka akak pun dtg ke blog awak hehe
Tace Care !!

Cik Nur said...

betul..! untuk kite2 aje.. nur pun tak sangat boleh serius dalam berblogging ni.. :)

lelamaisara said...

saya juga suke berblog...hehhehe
sekadar suke2...ia amat seronok kan...hhe

Che Rosliza Che mat said...

betul tue...blog adalah segala2nya...hihihi

ct kektus said...

blog untuk suka2. hehee :)

Masya said...

samelah suke jugak blog.. suke baca kisah org kongsi ilmu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Saya suka berbelog sbb saya punya suklahhhhh nuahahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...